مقاله رتبه بندی دانشکده های دانشگاه بر اساس شاخص های کارآفرینی با استفاده از تکنیک TOPSIS (مطالعه موردی: دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رتبه بندی دانشکده های دانشگاه بر اساس شاخص های کارآفرینی با استفاده از تکنیک TOPSIS (مطالعه موردی: دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رتبه بندی دانشکده های دانشگاه بر اساس شاخص های کارآفرینی با استفاده از تکنیک TOPSIS (مطالعه موردی: دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رتبه بندی دانشکده های دانشگاه بر اساس شاخص های کارآفرینی با استفاده از تکنیک TOPSIS (مطالعه موردی: دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رتبه بندی دانشکده های دانشگاه بر اساس شاخص های کارآفرینی با استفاده از تکنیک TOPSIS (مطالعه موردی: دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ضرورت کارآفرینی در دانشگاه ها و مشارکت آنها در توسعه اقتصادی جوامع مقوله ای است که دانشگاه ها و پژوهشگران زیادی را به خود مشغول کرده است. دانشگاه می تواند از طریق شناسایی و بکارگیری عوامل محیطی، اقتصادی و فرهنگی که ظهور کارآفرینی را آسان می سازد، زمینه مناسب را فراهم سازد چرا که کشوری که دارای تعداد زیادی کارآفرین باشد از محرکهای اقتصادی قویتری برخوردار است. در این پژوهش پس از مروری بر ادبیات و پیشینه تحقیق به بررسی وضعیت شاخص های کارآفرینی در ۴ دانسکده دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر پرداخته شده است. بر این اساس متناسب با ماهیت پژوهش، جامعه آماری تحقیق شامل اساتید و دانشجویان دانشکده ها به تعداد ۲۰۰ می باشد که پرسشنامه بین آنان توزیع گشته است. پس از جمع آوری داده ها و تحلیل شاخص های کارآفرینی نتایج حاصل نشان داد که دانشکده شماره ۳ در رتبه اول بر اساس شاخص های کارآفرینی قرار داشته و دانشکده های شماره ۴ و ۲ و ۱ به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. در انتها بر اساس نتایج حاصل از پژ<هش پیشنهاداتی به منظور ارتقای شاخص های کارآفرینی در دانشکده ها ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.