مقاله تأثیر مکمل های هم انرژی کربوهیدرات و BCAA بر شاخص های غیر مستقیم تخریب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مکمل های هم انرژی کربوهیدرات و BCAA بر شاخص های غیر مستقیم تخریب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مکمل های هم انرژی کربوهیدرات و BCAA بر شاخص های غیر مستقیم تخریب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مکمل های هم انرژی کربوهیدرات و BCAA بر شاخص های غیر مستقیم تخریب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مکمل های هم انرژی کربوهیدرات و BCAA بر شاخص های غیر مستقیم تخریب عضله پس از فعالیت مقاومتی برون گرا :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
اصطلاح «تخریب عضلانی» به آسیب ماترکس برون سلولی و سلول های عضلانی ناشی از فعالیت ورزشی اشاره دارد که معمولاً پس از فعالیتهایی که دارای یک جزء برونگرا باشند رخ می دهد و در نهایت باعث پارگی سارکولما و ضعف عملکرد طبیعی می گردد و مهم ترین شاخص های غر مستقیم آن سطوح CK و LDH سرمی می باشد. راهبردهای مختلفی در جهت کاهش میزان تخریب مورد مطالعه قرار گرفته اند که می توان به سرما درمانی، اولتراسوند، داروهای ضد التهابی و مصرف مکمل ها اشاره نمود. در این میان اسیدهای آمینه شاخه دار (BCAAs) از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشند. مصرف BCAAs قبل و یا حین فعالیت ممکن است باعث بهبود عملکرد و تأثیر مثبت بر درک فشار و خستگی روانی در ورزش گردد. تحقیقات متعددی نشان دادند که مصرف نوشیدنی حاوی اسید آمینه ضروری و شاخه دار + کربوهیدرات قبل از تمرین های مقاومتی و استقامتی سبب کاهش CK و LDH میگردد. در برخی تحقیقات نیز تفاوت معنی داری در سطوح CK خون و یا درد عضلانی پس از انقباضات برون گرا بین ۳ گروه نوشیدنی (کربوهیدرات ، کربوهیدرات + پروتئین و دارونما) مشاهده نشد. در این تحقیق سعی شد تأثیر مصرف جداگانه و ترکیبی کربوهیدرات و اسیدهای آمینه شاخه دار بر CK و LDH سرم و درک درد بررسی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.