مقاله تاثیر نانو ذرات سیلیس و دمای پخت بر خواص آجرهای سیلیسی ساخته شده با روش سل-ژل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نانو ذرات سیلیس و دمای پخت بر خواص آجرهای سیلیسی ساخته شده با روش سل-ژل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نانو ذرات سیلیس و دمای پخت بر خواص آجرهای سیلیسی ساخته شده با روش سل-ژل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نانو ذرات سیلیس و دمای پخت بر خواص آجرهای سیلیسی ساخته شده با روش سل-ژل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نانو ذرات سیلیس و دمای پخت بر خواص آجرهای سیلیسی ساخته شده با روش سل-ژل :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این بررسی، آجر سیلیسی توسط اتصال سل نانو سیلیس با روش سل-ژل تهیه شده، و سپس تاثیر نانوذرات سیلیس و دمای پخت بر روی خواص این بدنههامورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، خواص مکانیکی و فیزیکی، ترکیبات فازی و میکروساختار بدنهها بعد از پخت در دماهای ۱۳۰۰،۱۲۵۰،۱۱۵۰ و ۱۴۰۰ درجه سانتیگراد ارزیابی شد. نتایج نشان داد که نانو ذرات سیلیس و دمای پخت تاثیر بسزایی روی خواص آجر دارد. ترکیب فازی نمونههای خام و پخت شده آشکار ساخت که بعد از پخت در دمای ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد نانو ذرات سیلیس آمورف میتوانند به فاز کریستوبالیت تبدیل گردند. این فاز تشکیل شده بین ذرات سیلیس میتواند منجربه افزایش استحکام گردد. تصویر ریزساختاری نمونه تشکیل فاز کریستالی کریستوبالیت را به عنوان فاز اتصالی در دما بالای نشان میدهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.