مقاله مطالعات سنگشناسی، کانیسازی و زمینشیمی کانسار باریت عبدا… آباد شماره ۱ مهاباد، آذربایجانغربی، شمالغرب ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعات سنگشناسی، کانیسازی و زمینشیمی کانسار باریت عبدا… آباد شماره ۱ مهاباد، آذربایجانغربی، شمالغرب ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعات سنگشناسی، کانیسازی و زمینشیمی کانسار باریت عبدا… آباد شماره ۱ مهاباد، آذربایجانغربی، شمالغرب ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعات سنگشناسی، کانیسازی و زمینشیمی کانسار باریت عبدا… آباد شماره ۱ مهاباد، آذربایجانغربی، شمالغرب ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعات سنگشناسی، کانیسازی و زمینشیمی کانسار باریت عبدا… آباد شماره ۱ مهاباد، آذربایجانغربی، شمالغرب ایران :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کانسار باریت عبد ا… آباد شمار ه ۱ مهاباد در ۱۹ کیلومتری شمالشرقی شهر مهاباد و ۲ کیلومتری جنوبشرقی روستای عبد ا… آباد بین طول های ۰۷ ۵۲ ۴۶ تا ۰۰ ۵۵ ۴۵ شرقی و عرض های جغرافیایی ۲۸ ۴۹ ۳۶ تا ۰۰ ۵۱ ۳۶ شمالی واقع شده است. این کانسار به لحاظ کیفی و کمّی (مقدار ذخیره مع دنی) بهترین و بزرگترین کانسار باریت شناسایی شده در سطح شهرستان مهاباد و استان آذربایجان غربی می باشد. این کانسار مطالعات کانی شناسی و پتروگرافی، سنگ های میزبان کانیسازی باریت عبد ا; آباد شماره ۱ مهاباد را عمدتاً آلکالی فلدسپار ریولیت و ریولیت معمولی با بافتهای پورفیری و ویتروفیری و در حجمی کمتر کوارتز دیوریت با بافت پورفیری مشخص نموده است . این سنگ ها در برخی نقاط از محدوده معدنی حالت میلونیتی پیدا کرده اند . سنگ های میزبان کانی – سازی باریت در کانسار عبد ا; آباد شماره ۱ و سایر معادن باریت اطراف منحصراً به سازند مهاباد (منتسب به نئوپروتروزوئیک ) تعلق دارند . سیال گرمابی مسئول کانی سازی، باریت را در فضاهای خالی (عموماً گسل و شکستگی های سنگ های میزبان ) بصورت اپی ژنتیک و با فرم رگه ای تا عدسی شکل داده است . تحت تاثیر سیال گرمابی، سنگ های دیواره با گسترش عرضی کم د چار دگرسانی های سریسیتی، سیلیسی و رسی ضعیف شده اند. پیریت و گوتیت عمده کانه های اصلی هستند که باریت را همراهی میکنند. در مقادیری کمتر کالکوپیریت، مالاکیت، آزوریت، کالکوسیت، کوولیت، گالن، اسفالریت و پسیلوملان (رومانکیت) و به مقدار بسیار جزئی آرسنوپیریت، ایلمنیت، تنانتیت و پیروتیت (بصورت ادخال ) کانههای اصلی را همراهی کرده اند. بر اساس نتایج تجزیه های شیمیایی سنگ کل Whole-rock مشخص شده است که غلظت عناصر Zn ، Pb ، Cu ، Fe ، Mn ، Ba و As نیز جزء LOI در سنگهای دگرسان شده نسبت به سنگ های دگرسان نشده مجاور افزا یش پیدا کرده است . افزایش غلظت این عناصر ناشی از عملکرد سیالات گرمابی عامل دگرسانی ها بوده و شواهد کانی شناسی نیز این واقعیت را تایید کرده است . بر اساس ویژگی های ساختاری، کانی شناسی، سنگ شناسی و ژئوشیمیایی تیپ کانیسازی باریت عبدا; آباد شماره ۱ مهاباد از نوع رگهای گرمابی و پرکننده فضاهای خالی تعیین میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.