مقاله میکروبیوستراتیگرافی و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) بر اساس فرامینیفرهای پلانکتونیک در ناحیه گردبیشه (جنوب و جنوب غرب بروجن)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میکروبیوستراتیگرافی و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) بر اساس فرامینیفرهای پلانکتونیک در ناحیه گردبیشه (جنوب و جنوب غرب بروجن) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میکروبیوستراتیگرافی و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) بر اساس فرامینیفرهای پلانکتونیک در ناحیه گردبیشه (جنوب و جنوب غرب بروجن)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میکروبیوستراتیگرافی و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) بر اساس فرامینیفرهای پلانکتونیک در ناحیه گردبیشه (جنوب و جنوب غرب بروجن)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میکروبیوستراتیگرافی و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور) بر اساس فرامینیفرهای پلانکتونیک در ناحیه گردبیشه (جنوب و جنوب غرب بروجن) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جهت بررسی ریز زیست چینه نگاری و پالئوبیوژئوگرافی نهشته های مائستریشتین (سازندهای گورپی و تاربور ) در زاگرس مرتفع، برش چینه شناسی گردبیشه واقع درجنوب شهرستان بروجن انتخاب گردید . نهشته های سازند تاربور در این ناحیه به طور عمده از سنگ های کربناته و آواری تشکیل شد ه اند که به طور هم شیب در زیر سازند گورپی قرار می گیرند. مرز زیرین این سازند با واحد آواری قرمز رنگ زیرین نیز به صورت هم شیب می باشد . سازند گورپی متشکل از مارن بوده و با سطح تماس فرسایشی و همشیب در زیر سازند دولومیتی شهبازان قرار میگیرد. داده های زیست چینه نگاری بر اساس مجموع ههای فرامینیفری بنتیک و پلانکتونیک بیانگر سن مائستریشتین پسین برای توالی مورد مطالعه می باشد. دو بیوزون تشخیص داده شده در نهشته های مائستریشتین عبارتند از: Omphalocyclus-Loftusia assemblage Zone Contusotruncana contusa-Recemiguembelina fructicosa Zone با مقایسه فونای شناسایی شده در منطقه و فونای تفکیک شده از عرض های جغرافیایی، می توان نتیجه گرفت که منطقه زاگرس و نهایتاً برش مورد مطالعه در زمان مائستریشتین متعلق به عرض های جغرافیایی پائینی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.