مقاله شناسایی و رتبه بندی سطح رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه (مورد مطالعه: شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس))


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی و رتبه بندی سطح رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه (مورد مطالعه: شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس)) دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی و رتبه بندی سطح رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه (مورد مطالعه: شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس))  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی و رتبه بندی سطح رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه (مورد مطالعه: شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس))،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی و رتبه بندی سطح رفتار شهروندی سازمانی کارکنان با تکنیکهای تصمیمگیری چند شاخصه (مورد مطالعه: شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس)) :

تعداد صفحات:۲۲
چکیده:
به دلیل تأثیر مثبت و مستقیم رفتارهای شهروندی سازمانی بر استراتژیهای سازمانی و به تبع آن بر سودآوری سازمان، توجه به این گونه رفتارها میتواند جهت انجام برنامهریزیهای لازم به منظور انطباق دادن فرهنگ سازمان با این استراتژیها و به عنوان یکی از راههای افزایش بهرهوری، مد نظر قرار گیرد. سازمانها، بدون تمایل داوطلبانه افراد به همکاری، قادر به توسعهی اثربخشی خرد جمعی خود نیستند. به همین منظور شرایط کاملاً متحول، افزایش رقابت و ضرورت اثربخشی سازمانها، نیاز به نسل ارزشمندی از سرمایه های انسانی را بیش از پیش آشکار نموده است؛ نسلی که از آنان به عنوان سربازان سازمانی یاد میشود. این سرمایههای انسانی، بیتردید وجه ممیز سازمانهای اثربخش از غیر اثربخش هستند؛ چرا که بدون هیچ چشمداشتی، افزون بر نقش رسمی خود عمل نموده و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند. در این مطالعه، جهت رتبهبندی عملکرد شش حوزهی معاونت شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا (پارس) نسبت به یکدیگر در خلق رفتارهای شهروندی سازمانی، از مدل اورگان استفاده شده است. دادههای این تحقیق که از طریق پرسشنامه به دست آمده است، برای رتبهبندی حوزههای کاری به کمک روش PROMETHEE II استفاده شده و نتیجهی آن، با نتیجه ی روشهای TOPSIS و ELECTRE I مورد مقایسه قرار گرفته است. در نهایت برای رسیدن به یک اجماع کلی، از تکنیکهای ادغامی استفاده شده است. نتیجهی نهایی، حوزهی معاونتی شمارهی ۵ را به عنوان برترین حوزه معرفی کرد. پس از بررسی مطالعات انجام شده در مورد مقایسهی روشها، مشخص شد که رتبه بندی PROMETHEE II و TOPSIS بسیار به واقعیت نزدیک بوده و تصمیمگیرندگان توافق بسیار زیادی با آن دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.