مقاله طراحی و تدوین استراتژی کار آفرینی منابع انسانی در سازمان با استفاده از مدل ترکیبی کارت امتیازی متوازن (BSC) و تصمیم گیری چند معیاره فازی (MCDM) (موردمطالعه: مرکزکارآفرینی دانشگاه یزد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی و تدوین استراتژی کار آفرینی منابع انسانی در سازمان با استفاده از مدل ترکیبی کارت امتیازی متوازن (BSC) و تصمیم گیری چند معیاره فازی (MCDM) (موردمطالعه: مرکزکارآفرینی دانشگاه یزد) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی و تدوین استراتژی کار آفرینی منابع انسانی در سازمان با استفاده از مدل ترکیبی کارت امتیازی متوازن (BSC) و تصمیم گیری چند معیاره فازی (MCDM) (موردمطالعه: مرکزکارآفرینی دانشگاه یزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی و تدوین استراتژی کار آفرینی منابع انسانی در سازمان با استفاده از مدل ترکیبی کارت امتیازی متوازن (BSC) و تصمیم گیری چند معیاره فازی (MCDM) (موردمطالعه: مرکزکارآفرینی دانشگاه یزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی و تدوین استراتژی کار آفرینی منابع انسانی در سازمان با استفاده از مدل ترکیبی کارت امتیازی متوازن (BSC) و تصمیم گیری چند معیاره فازی (MCDM) (موردمطالعه: مرکزکارآفرینی دانشگاه یزد) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
امروزه اندیشمندان، کارآفرینی را به مثابه است راتژی مناسب برای گسترش بهره وری و توسعه سازمان تلقی میکنند و بر این باورنند که کارآفرینی موجب ارتقای بهرهوری در سطوح مختلف فردی، گروهی، سازمانی، ملی و بینالمللی می شود که این امر نیاز به بستری مناسب در سازمان دارد . در این میان کارآفرینی سازمانی فرآیندی ک ه سازمان طی می کند تا همه کارکنان بتوانند در نقش کارآفرینان انجام وظیفه کنند و تمام فعالیت های فردی یا گروهی را به طور مستمر، سریع و راحت در سازمان مرکزی ب ه ثمر برسانند . لذا در دنیای در حال تحول امروز، کامیابی از آن جوامع و سازمان هایی است که تفکر استراتژیک دارند. از سوی دیگر, دستیابی به سطوح بالای بهره وری و کمال از طریق برنامهریزی استراتژیک امکانپذیر است. کارت امتیازی متوازن از جمله ابزارهای پیاده سازی و برنامه ریزی استراتژیک در سازمان هاست که کاربرد زیادی در این زمینه دارد. از طرفی دنیای پر رقابت س ازمانی بگونه ایست که سازمان ها همواره باید به تغییر بعنوان یکی از محور های اصلی رقابت نگاه کنند و این تغییرات و نو آوری در سازمان ها از طریق کار آفرینی سازمانی محقق خواهدشد. در این مقاله به دنبال آن هستیم که با کاربرد VIKOR به عنوان یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره، از منظر استراتژیک و بر اساس BSC به بررسی شاخصهای کار آفرینی سازمانی در دانشگاه یزد بپردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.