مقاله تحلیل جزر و مد خلیج فارس با استفاده از داده های ارتفاع سنجی ماهواره ای و مقایسه آن با داده های تایدگیج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل جزر و مد خلیج فارس با استفاده از داده های ارتفاع سنجی ماهواره ای و مقایسه آن با داده های تایدگیج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل جزر و مد خلیج فارس با استفاده از داده های ارتفاع سنجی ماهواره ای و مقایسه آن با داده های تایدگیج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل جزر و مد خلیج فارس با استفاده از داده های ارتفاع سنجی ماهواره ای و مقایسه آن با داده های تایدگیج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل جزر و مد خلیج فارس با استفاده از داده های ارتفاع سنجی ماهواره ای و مقایسه آن با داده های تایدگیج :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق به تحلیل جزرومد و مدلسازی تغییرات سطح آب خلیج فارس با استفاده از ۵ سال داده های ماهواره توپکس- پوزایدون و مقایسه آن با داده های تایدگیج پرداخته شده می شود. به روز بودن و توزیع سطحی اطلاعات ارتفاع سنجی ماهوار های و توزیع نقط های داده های تایدگیج ساحلی و ضعف در مدت زمان گردآوری این داده ها، ضرورت بررسی و بهبود مدل های جزرومدی را طلب می آند. استخراج اطلاعات، از فایل باینری ماهواره ها است آه با استفاده از یک برنامه آامپیوتری داده ها را کدگشایی نموده و سپس داد هها را پردازش و ساختاربندی آرده و با استفاده از روش آنالیز طیفی فوریه برای یافتن فرآانس های موجود و همچنین روش آمترین مربعات برای فرآانس های دقی قتر به مدل آامل جزر و مدی دست می یابیم. با توجه به ساختار مداری ماهواره توپکس- پوزایدون برای هر نقطه پای ماهواره در دریا یک سری زمانی تشکیل شده و هما نطور آه گفته شد با استفاده از روش آنالیز فوریه و برآورد کمترین مربعات اثرات جزر و مدی مدلسازی گردیده اند. تعداد این نقاط در خلیج فارس ۲۵۱ عدد می باشد. با در نظر گرفتن دو نقطه بر روی گذر ۱۱۸ ، شرایط لازم به منظور مقایسه نتایج این مدلسازی با نتایج تایدگیج دو ایستگاه واقع در بندر بوشهر و بندر امام حسن فراهم شد. با انتخاب گذر ۱۱۸ به عنوان نزدیکترین و موثرترین گذر موجود در کنار دو ایستگاه بوشهر و امام حسن و همچنین انتخاب دو نقطه بر روی گذر فوق سعی شده که تمامی مقایسه ها انجام گیرد. همچنین در ۲۵۱ نقطه پای حرکت ماهواره توپکس- پوزایدون در خلیج فارس، سطح متوسط آب دریا MSL و مدل جزر و مدی برای ۴ مؤلفه جزرومدی بلندمدت شامل Mf, Mm, Ssa, Sa تعیین و ارائه گردیده است. مقایسه بین نتایج دو روش موفقیت روش ارتفاع سنجی ماهواره ای را تأیید م ینماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.