مقاله پهنه بندی کیفیت آب های زیر زمینی معدن شماره یک سنگ آهن گل گهر سیرجان با استفاده از روش منطق فازی در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پهنه بندی کیفیت آب های زیر زمینی معدن شماره یک سنگ آهن گل گهر سیرجان با استفاده از روش منطق فازی در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پهنه بندی کیفیت آب های زیر زمینی معدن شماره یک سنگ آهن گل گهر سیرجان با استفاده از روش منطق فازی در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پهنه بندی کیفیت آب های زیر زمینی معدن شماره یک سنگ آهن گل گهر سیرجان با استفاده از روش منطق فازی در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پهنه بندی کیفیت آب های زیر زمینی معدن شماره یک سنگ آهن گل گهر سیرجان با استفاده از روش منطق فازی در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
انجام عملیات معدن کاری در منطقه گل گهر سیرجان گودالی به عمق ۱۹۵ متر ایجاد کرده است که باعث تغییر در روند حرکت جریان آب های زیر زمینی و نفوذ آن ها به داخل پیت معدن شده است. از طرفی احتمال اینکه باطله ی تر و خشک کارخانه فراوری و همچنین دامپ باطله ی معدن، سولفات زیادی را از طریق درزه ها و گسل ها به لایه های آبدار باز گرداند وجود دارد. در محدوده معدنی از ۴۹ مکان مختلف در داخل معدن و نواحی اطراف آن، نمونه برداری از آب صورت گرفت و نقشه ی کانتوری مقادیر EC, TDS و هر یک از یون های مربوط به چاه های منطقه در ArcGIS رسم گردید و سپس به منظور بررسی کیفیت آب های زیرزمینی منطقه با استفاده از روش منطق فازی تلفیق لازم انجام پذیرفت و مناطق دارای آب کار ستی مشخص شد. در نهایت با توجه به نقشه های پهنه بندی عناصر مشخص گردید که تیپ آب زیرزمینی منطقه از نظر آنیونی کلروره و از نظر کاتیونی سدیک- کلسیک می باشد. غلظت کلر موجود در آب منطقه بسیار زیاد و آب زیر زمینی منطقه کاربری کشاورزی و صنعتی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.