مقاله شبیه سازی هیدروسیکلون های مدار آسیاکنی اولیه کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه با استفاده از نرم افزار COMSIM


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی هیدروسیکلون های مدار آسیاکنی اولیه کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه با استفاده از نرم افزار COMSIM دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی هیدروسیکلون های مدار آسیاکنی اولیه کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه با استفاده از نرم افزار COMSIM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی هیدروسیکلون های مدار آسیاکنی اولیه کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه با استفاده از نرم افزار COMSIM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی هیدروسیکلون های مدار آسیاکنی اولیه کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه با استفاده از نرم افزار COMSIM :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بازدهی و حد جدایش در طبقه بندی مواد نقش مؤثری در کارآیی کلی عملیات مدار آسیا کنی دارد. تعدد عوامل هیدرودینامیکی و هندسی مؤثر و نیز اثرات متقابل آنها در بازدهی و حد جدایش سیکلون ها، اهمیت بررسی و کنترل شرایط عملیاتی را مشخص می کند. در کارخانه تغلیظ ۱ مجتمع مس سرچشمه، در راستای افزایش تولید، خوراک جامد ورودی به مدار هر آسیا از ۲۲۵ تن بر ساعت به ۲۸۰ تا ۳۰۰ تن بر ساعت افزایش یافته است. این م سئله موجب افزایش ابعاد محصول مدار خردایش شده بطوریکه حد جدایش از ۸۷ میکرون طرح اولیه به ۱۱۳ میکرون افزایش یافته است. در این پژوهش به کمک نرم افزار COMSIM و مدل پلیت عملکرد فعلی هیدروسیکلون ها شبیه سازی شد. سپس به کمک مدل پلیت راهکارهایی که می تواند منجر به کاهش حد جدایش شود، بررسی گردید. بررسی نتایج نشان داد که افزایش قطر ته ریز سیکلون به میزان ۳ سانتی متر موجب کاهش حد جدایش به میزان ۱۵ میکرون می شود. علاوه بر آن کاهش قطر سرریز به میزان ۲ سانتی متر می تواند موجب کاهش حد جدایش به میزان ۱۸ میکرون شود. همچنین با بررسی درصد جامد خوراک ورودی به هیدروسیکلون به عنوان عامل تأثیر گذار در طبقه بندی مشخص شد که کاهش ۳ درصدی در درصد جامد پالپ ورودی موجب کاهش حد جدایش به میزان ۱۱ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.