مقاله اثر آللوپاتی گونه های مختلف گندم بر جوانه زنی و پارامترهای رشدعلف هرز چاودار وحشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آللوپاتی گونه های مختلف گندم بر جوانه زنی و پارامترهای رشدعلف هرز چاودار وحشی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آللوپاتی گونه های مختلف گندم بر جوانه زنی و پارامترهای رشدعلف هرز چاودار وحشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آللوپاتی گونه های مختلف گندم بر جوانه زنی و پارامترهای رشدعلف هرز چاودار وحشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آللوپاتی گونه های مختلف گندم بر جوانه زنی و پارامترهای رشدعلف هرز چاودار وحشی :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
به منظور مطالعه پتانسیل آللوپاتی بین ژنوتیپ های مختلف گندم آزمایشی با استفاده از ۲۲ ژنوتیپ گندم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارسنجان اجرا شد.آزمایش با استفاده از ۴ غلظت و۲۵و۵۰و۱۰۰ درصد( عصاره آبی گیاهچه های ۲۲ ژنوتیپ گندم بر علف هرز چاودار انجام شد.عصاره بخش های مختلف ریشه، ساقه و برگ بهتفکیک مورد بررسی قرار گرفتند.نتایج نشان داد عصاره ریشه در مقایسه با برگ و ساقه بازدارندگی کمتریدارد.در کلیه ارقام با افزایش غلظت عصاره ، درصد جوانه زنی، طول ریشه ، طول ساقه ، وزن تر ریشه و وزن تر ساقه کاهش یافت. بطوریکه در غلظت ۱۲۲ درصد در هیچ کدام از ارقام جوانه زنی مشاهده نشد. بیشترین میزانبازدارندگی بین ارقام مختلف رقم سبلان و مغان ۱و ۲ و کمترین بازدارندگی در رقم کویر مشاهده شد. در رابطه با عصاره برگ ۵۲ درصد ژنوتیپ ها رشد ساقه چه رابین ۲۲ تا ۵۲ درصد و ۵۲ درصد ژنوتیپ ها رشد ریشه چه را بین ۲۲ تا ۵۲ درصد کاهش دادند.لذا به نظر می رسد در مناطقی که مشکل عمده مزارع گندم علف های هرز چاودار وحشی می باشند رقم سبلان و مغان را می توان در جهت کنترل این علف هرز توصیه کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.