مقاله عکس العمل ویژگیهای زراعی ذرت دانه ای به کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ و تلفیق آنها با کود شیمیایی اوره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عکس العمل ویژگیهای زراعی ذرت دانه ای به کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ و تلفیق آنها با کود شیمیایی اوره دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عکس العمل ویژگیهای زراعی ذرت دانه ای به کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ و تلفیق آنها با کود شیمیایی اوره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عکس العمل ویژگیهای زراعی ذرت دانه ای به کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ و تلفیق آنها با کود شیمیایی اوره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عکس العمل ویژگیهای زراعی ذرت دانه ای به کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ و تلفیق آنها با کود شیمیایی اوره :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثرکودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ برعملکرد و اجزای عملکرد ارقام ذرت ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهارتکرار درسال زراعی ۱۳۹۰ درمنطقه کوهدشت انجام گرفت دو رقم ماکسیما ۵۲۴وNS ( 640 و تیمارهای کوددهی شاهد ورمی کمپوست بدون مصرف کود اوره فسفاته بارور -۲ به همراه مصرف کود اوره ورمی کمپوست با مصرف کود اوره و تلفیق کودهای ورمی کمپوست و فسفاته بارور -۲ به همراه مصرف کود اوره به عنوان فاکتورهای ازمایش درپنج سطح به عنوان فاکتورهای ازمایش مورد بررسی قرارگرفتند نتایج نشان داد که تیمارهای مختلف کوددهی اثرات معنی داری ازنظر آماری برروی عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی ارقام مورد ازمایش داشتند بطوریکه با استفاده ازتیمار کوددهی ورمی کمپوست به همراه مصرف کود اوره ارتفاع بوته قطرساقه شاخص سطح برگ وزن خشک برگ وزن خشک بوته طول بلال و قطربلال درارقام مورد ازمایش افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.