مقاله روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
انار با نام علمی Punica granatum در محدوده کویر مرکزی ایران به فراوانی یافت می گردد. هسته انار بطور متوسط دارای ۲۵درصد چربی ادت. این روغن حاوی ادیدهای چرب کنژوگه مانند ادید لینولنیک کنژوگه ) CLA ( ادت که به علت داشتن ییوندهایدوگانه متناوب، برای مقابله با انواع درران ، چاقی مفرط و بیماری های قلبی توصیه مای گردد. در این یژوهش ،به بررسی خواص متفاوت روغن هسته انار و روشهای استخراج از جمله استخراج به کمک سیال فوق بحرانی، فراوری باامواج فراصوت و استخراج با هگزان فوق داغ یرداخته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.