مقاله بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
به منظور بررسی اثر منابع بیولوژیک نیتروژن و فسفر بر خصوصیات رشدی و کیفیت دانه گندم) Triticumaestivum (، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار طی سال زراعی ۱۹ ۱۱ ، در شهرستان ایوان انجام شد. -فاکتورهای آزمایش شامل دو تیمار کودی بیولوژیک ازته و فسفره با سه نوع کود و یک سطح شاهد برای هر تیمار بودند. کودهایبیولوژیک نیتروکسین، نیتروکارا و بایوفارم برای تیمار کودی ازته و کودهای بیولوژیک بیوسوپرفسفات، فسفاته بارور ۲ و فسفاته بهرشد برای تیمار کودی فسفره مورد استفاده قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن بود که ازت تأثیر معنیداری بر تمامی صفات مورد بررسی داشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.