مقاله بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم و دورآبیاری برخصوصیات کمی برنج رقم هاشمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم و دورآبیاری برخصوصیات کمی برنج رقم هاشمی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم و دورآبیاری برخصوصیات کمی برنج رقم هاشمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم و دورآبیاری برخصوصیات کمی برنج رقم هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرسطوح مختلف نیتروژن و پتاسیم و دورآبیاری برخصوصیات کمی برنج رقم هاشمی :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر روش ابیاری و مصرف نیتروژن و پتاسیم بربرنج رقم هاشمی ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار درموسسه تحقیقات برنج کشور رشت درسال زراعی ۹۰ اجرا شد فاکتورهای مورد بررسی شامل ابیاری به دوروش غرقاب و تناوب ۸ روزه ازشروع مرحله پنجه زنی نیتروژن درسه سطح شاهد ۶۰و۹۰کیلوگرم درهکتار ازمنبع اوره و پتاسیم درسه سطح شاهد ۱۰۰و۱۵۰ کیلوگرم درهکتار ازمنبع سولفات پتاسیم بودند نتایج نشان داد که اثرنیتروژن برعملکرد دانه عملکرد کاه تعدادپنجه درمترمربع تعداددانه درپانیکول ارتفاع بوته و طول خوشه معنی دار بود بیشترین عملکرد و اجزای عملکرد درمصرف ۹۰کیلوگرمدرهکتار نیتروژن بدست آمد که بیشترین میانگین عملکرد دانه ۴۳۴۳ کیلوگرم درهکتار مربوط به این تیمار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.