تحقیق در مورد دیابت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد دیابت دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد دیابت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد دیابت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد دیابت :

مقدمه :
سرعت گسترش دیابت در دنیا هر روز بیشتر می گردد و روزی نیست که خبری در رسانه های جهان در مورد دیابت نباشد . هر روز یافته های گوناگون در باره ی علت پیدایش و نحوه ی درمان و کنترل دیابت ارائه می شود که به علت افزایش توجه مردم به این گونه خبرها نقل محافل شده و موجب وحشت یا خوشحالی آنها می گردد در کنفرانس سالانه دیابت اروپا که امسال ( سپتامبر ۲۰۰۴ ) در شهر مونیخ آلمان برگزار شد شخنرانی های متعدد و مفیدی در مورد دیابت ارائه گردید که مهمترین آنها صحبت های رئیس انجمن دیابت اروپا بود که گسترش سرسام آور دیابت را در دنیا شرح داد .

حدود ۷ درصد جمعیت جامعه مبتلا به دیابت و یا در مظان ابتلا به آن می باشند . بنابر این تعداد بیماران مبتلا به دیابت در ایران باید حدود ۶ میلیون نفر خواهد بود . با نظری گذرا به بودجه دیابت در کشورهای اروپائی و آمریکایی ( در آمریکا بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار در سال برای بیماران دیابتی هزینه می شود ) کشور ما هرگز قادر نخواهد بود بیماران دیابتی را به همان نحوی که در کشورهای غربی درمان می شوند تحت پوشش پزشکی قرار دهد .

انواع ویتامین های B
۱- تیمامین یا ویتامین B1
یکی از ویتامین هایی که برای سلامتی سلول های بدن موثر است ویتامین B1 یا تیامین می باشد . این ویتامین در نگه داری از سلسله اعصاب بخصوص اعصاب مرکزی نقش عودهای دارد و برای حفظ حافطه وجود این ویتامین ضروری است . همچنین این ویتامین در تبدیل غذا به انرژی نقش عمده ای دارد .

۲- ریبو فلاوین یا ویتامین B2
ویتامین B2 در آزلد کردن انرژی از غذاها و به عبارتی تبدیل غذا به انرژی نقش عمده ای دارد وجود این ویتامین برای رشد طبیعی بسیاری از سلول های بدن بخصوص گلبول های قرمز خون ضروری است . همچنین بدن ما برای ساخته شدن بسیاری از هورمون ها به این ویتامین نیاز دارند .

۳- نیاسین یا ویتامین B3
بیاسین دز بیش از ۵۰ معادله شیمیائی بدن دخالت دارد و برای آزاد کردن انرژی از غذا و ساخته شدن هورمون ها و همچنین برای تنظیم کلسترول و پائین آوردن آن در بدن نقش عمده ای دارد .

۴- پنتونتیلک اسید یا ویتامین B5
این ویتامین که همراه با دیگر ویتامین های خانواده B با همدیگر فعالیت می کنند در شکستن چربی ها پزوتئین ها و مواد قندی ترکیبی و آزاد کردن انرژی از آنها نقش عمده ای دارد و برای ساخته شدن ویتامین D وجود پنتوتنیک اسید در بدن ضروری است . ویتامین B5 در بدن برای ساخته شدن هورمون ها و همجنین گلبولهای قرمز ضروری است .

۵- پیریدوکسین یا ویتامین B6
برای ساخته شدن پروتئین از اسیدهای امینه ئجود پیریه وکسین بسیار ضروری است پیریدوکسین در اعمال بیش از شصت آنزیم مختلف بدن دخالت دارد تا کار آنها بدرستی انجام شود .

۶- بیوتین یا ویتامین B7
وجود این ویتامین در بدن برای شکستن چربی ها ‍، پروتئین ها و مواد قندی و تامین انرژی لازم است و بعضی ئقتها این ویتامین H خوانده می شود .

۷- وغسه یا ویتامین B9و B12
فولیک اسید یا ویتامین B9 که نقش رشد و تقسیم سلولها را دارد .
سیانوکوبالامین یا ویتامین B12
داروی خوراکی دیابت :

متفورمین:
متفورمین دارویی است که امروزه تمام کشورها برای درمان دیمابت نوع دوم مسرف مشود.
این دارو ازخانواده Biguanides است که از دهه ۱۹۵۰ وارد بازار مصرف شده و تا به امروز ۳ نوع دیگر از بیگوانایدها در بازار مصر ف وارد شده اند. این سمنوع شامل بات فورمین، فن فورمین و مت فورمین می باشند.

دو نوع اول یعنی بات فورمین و فن فورمین به علت عارضه جانبی لاکتیک اسیدوزیس سالهاست که از بازار مصرف خارج شده اند.
ولی متفورمین به علت عدم ایجاد لاکتیک اسیدوزیس و تاثیر خوب آن بررسی بهبود بعضی از بیماری های دیابتی حدود ۳۰ (سی سال) است که در اروپا و ۲۰ سال در کانادا و ۱۰ سال است که در آمریکا مصرف می شود.

در ۵ سال اول مصرف متفورمین در آمریکا حدود ۵ میلیون نفرر از این دارو استفاده کردند و تعداد کسانی که به علت مصرف متفورمین دچار لاکتیک اسیدوزیس شده بودند خوشبختانه بسیار کم بوده است.
نان سفید و افزایش شیوع بیماری دیابت

در چند سال اخیر مقالات متعددی در مورد مصرف بیش از حد مواد قندی و شیوع بیماری دیابت منتشر شده است پژوهشگران از جنبه های مختلفی این موضوع را بررسی کرده اند. ولی از قدیم الایام به نظر می رسد که نان سفید (بدون سبوس) بیش از نان تیره (سبوس دار) در بیماران مبتلا به دیابت موثر است.
اخیراً در مجله Diabetescare در شماره نوامبر سال ۲۰۰۴ مقاله بسیار جالبی آمده است در این بررسی که بر روی بیش از ۳۶ هزار بیمار زن و مرد انجام شده و به مدت۴ سال طول کشیده نشان داده است که مبتلا به بیماری دیابت در افرادی که از نان سفید استفاده می کردند خیلی بیشتر از افراد دیگر بوده است. به

نظر می رسد که این نوع نان به علت جذب سریع قند باعث افزایش سریع قند خون شده و با بالارفتن قند خون بدن زمان کافی برای تولید انسولین نداشته تا قند خون را از مقدار لازم پائین تر نگه دارد و این امر باعث می شود که نهایتاً شانس این گروه در ابتدا به بیماری دیابت بیشتر شود. اصطلاحاًاین عامل را index Glycemic (سرعت جذب قند خون) می گویند.
ارتباط بین سرطان پروستات و دیابت:

به طور کلی بیماری دیابت باعث افزایش بعضی از سرطانها می گردد اما در تحقیقاتی که اخیراً در شماره ی سال ۲۰۰۴ مجله OFEpidemialogy American dournal گزارش شده ارتباطی بین سرطان پروستات و بیماری دیابت بررسی گردیده است این بررسی که بر روی پزشکان انجام گرفته است و این افراد همان گروهی هسنتد که در دهه هشتاد تاثیر آسپرین و بتاکاروتن بر روی آنها آزمایش گردید و معلوم شد که مصرف روزانه آسپرین برای جلوگیری از سکته های قلبی مفید است.

این پزشکان که تعدادشان به ۲۲۰۷۱ نفر می رسد و در بین آنها ۱۱۱۰ نفر به سرطان پروستات مبتلا بودند این گروه با ۱۱۱۰ نفر دیگر که فاقد این بمیاری بودند بررسی و مقایسه شدند و با کمال تعجب مشاهده کردند که افرادی که به سرطان پروستات مبتلا بودند یک سوم کمتر از افراد دیگر بیماری دیابت مبتلا شده بودند و همچنین مردانی که دچار بیماری دیابت بودند و سرطان پروستات هم داشتند تومور سرطان پروستات آنها کمتر رشد کرده بود تا آنهایی که به بیماری دیابت مبتلا نبودند.

این مطالعه نشان می دهد که دیابت ممکن است باعث پیشگیری از پیشرفت سرطان پروستات در مراحل اول می شود.

چای و بیماری دیابت:
در سال های اخیر سازمان مواد غذایی آمریکا FDA و دانشمندان دیگر در بخش های مختلف تحقیقاتی بررسی گیاهان مختلف آزمایش های مختلفی را انجام دادند تا تاثر آنها را بر روی قند خون وبیماری دیابت بسنجند.
در مطالعات اخیر که بر روی چای انجام شده نشان داده است که در چای ماده ای به نام E.C.G EpiGallo Cagechin Gallate وجود دارد که از همان بخش مفید چای یعنی فلاونوئیدها ریشه می گیرد.

به نظر می رسد این ماده باعث اثر مثبت برروی بیماران دیابتی می شودیعنی باعث می شود که حساسیت اندام های بدن نسبت به انسولین زیاد شده و نهایتاً قند خون را پایین می آورد و باعث کنترل بیماری قند می شود.
نکته ی جالب این است که این ماده در همه انواع چای وجود دارد.

نکته ی مهم دیگری که از این مطالعات گرفته شده این است که مصرف توامان شیر، خامه، و شیر soy (سوی) با چای باعث از بین رفتن تاثیر مثبت چای برروی قند خون می شود یعنی مصرف این مواد تاثیر خوب چای را از بین می برند.

چند مطلب درباره ی انواع انسولین:
انسولین های غیر تزریقی عبارتند از: (با توضیح مختصر)
۱

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.