مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش تحت تاثیر نیتریک اکسید و آب گرم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش تحت تاثیر نیتریک اکسید و آب گرم دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش تحت تاثیر نیتریک اکسید و آب گرم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش تحت تاثیر نیتریک اکسید و آب گرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش تحت تاثیر نیتریک اکسید و آب گرم :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
برای بررسی تاثیر نیتریک اکسید وآب گرم بر شاخص های مرتبط با ماندگاری میوه موز تحقیق حاضر با استهاده از ۳ سح آب گرم ) ۴۴ درجه سانتی گراد در ۱۵ دقیقه، ۵۴ درجه سانتی گراد در ده دقیقه ، ۵۵ درجه سانتی گراد در سه دقیقه،،تیمار نیتریکاکسید با سه غلظت)نیم میلی مولار در ۵ دقیقه، ۱ میلی مولار پنج دقیقه ، دو میلی مولار در پنج دقیقه،، در روزهای ۷و ۱۴ و ۲۱ روز پس از برداشت در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد در اردیبهشت ۱۳۳۱ مورد بررسی قرارگرفتمتغیر های PH ، فنول ،مدت ماندگاری میوه موز رقم کاوندیش بررسی شدند در روزهای ۲۱ و ۱۴ تیمار ۵۴ درجه سانتی گرادآب گرم به مدت ده دقیقه، تاثیر معنی داری بر کاهش میزان pH داشت در روز ۱۴ ، هر سه تیمار آب گرم تاثیر معنی داری بر کاهش میزان اسیدیته داشتند در روز چهاردهم تاثیر نیتریک اکسید ۲ میلی مولار در پنج دقیقه تاثیر معنی داری بر افزایش فنول۴ میلی مولار درپنج دقیقه تاثیر معنی داری بر کاهش فنول داشت براساس نتایج حاصل از / کل داشت در روز ۱۴ نیتریک اکسید ۵آزمایش اعمال اکسید نیتریک ۲میلی مولار در لیتروآب گرم ۵۴ درجه سانتی گراد در ده دقیقه بهتریت تیمار در ماندگاری موز بودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.