مقاله ارزیابی و بررسی توسعه اکوتوریسم و جذب گردشگر در تالاب بین المللی پریشان براساس مدل تحلیل مدیریتی SWOT


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و بررسی توسعه اکوتوریسم و جذب گردشگر در تالاب بین المللی پریشان براساس مدل تحلیل مدیریتی SWOT دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و بررسی توسعه اکوتوریسم و جذب گردشگر در تالاب بین المللی پریشان براساس مدل تحلیل مدیریتی SWOT  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و بررسی توسعه اکوتوریسم و جذب گردشگر در تالاب بین المللی پریشان براساس مدل تحلیل مدیریتی SWOT،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و بررسی توسعه اکوتوریسم و جذب گردشگر در تالاب بین المللی پریشان براساس مدل تحلیل مدیریتی SWOT :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مقاله با هدف ارزیابی اکولوژیک و زیست محیطی منطقه حساس و آسیب پذیر تالاب بین المللی پریشان طی یک دوره یک ساله ۹۰-۸۹با تاکید بر محیط زیست منطقه و مناطق گردشگری تالاب پریشان با استفاده از مدل تحلیل مدیریتی چهار سویه SWOT می باشد. تالاب بین المللی پریشان در دوازده کیلومتری جنوب شرقی شهرستان کازرون و ۱۲۱ کیلومتری غرب استان فارس )شیراز( واقع شده است. تالاب/ دریاچه پریشان یکی از تالابهای ثبت شده در کنوانسیون رامسر می باشد.در این مقاله با استفاده از روش تحلیل مدیریتی SWOT راهکارهایی برای جذب مجدد گردشگران در این تالاب ارائه شده است. درروش تحلیل مدیریتی SWOT ، چهار موضوع نقاط ضعف و نقاط قوت، تهدیدها و فرصتها بر اساس ویژگیهای زیست محیطی و شرایط اکولوژیک تالاب، مورد بررسی قرار گرفته است. سپس راهکارهای پیشنهادی برای کاهش نقاط ضعف و تهدیدات، و افزایش و تقویتنقاط قوت و فرصتها ارائه شده است. مبنای برنامه ریزی های صورت گرفته بر پایه قوانین و دستورالعمل های ملی و بین المللی در اینزمینه می باشد نتایج حاصل از این بررسی نشان دهنده این موضوع می باشد، که با توجه به حضور گونه های شاخص و منحصر بفرد، زیستگاههای حساس و آسیب پذیر و زمینه های توسعه و گردشگری، مهمترین موضوع مورد بحث در تالاب پریشان تغییرات اقلیمی و خشکسالی های چند سال اخیر می باشد، که تنوع زیستی و زیستگاهی را تحت تاثیر قرار داده است و باعث کاهش گردشگران در این تالاب شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.