مقاله اثرات پرایمینگ بذر با محلول سولفات روی و تنش رطوبت بربرخی ویژگیهای جوانه زنی گندم الوند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات پرایمینگ بذر با محلول سولفات روی و تنش رطوبت بربرخی ویژگیهای جوانه زنی گندم الوند دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات پرایمینگ بذر با محلول سولفات روی و تنش رطوبت بربرخی ویژگیهای جوانه زنی گندم الوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات پرایمینگ بذر با محلول سولفات روی و تنش رطوبت بربرخی ویژگیهای جوانه زنی گندم الوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات پرایمینگ بذر با محلول سولفات روی و تنش رطوبت بربرخی ویژگیهای جوانه زنی گندم الوند :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
پرایمینگ یکی ازروشهای بهبود بنیه بذربه ویژه درشرایط تنش رطوبت است هدف تحقیق حاضربررسی تیمارهای مختلف پرایم برویژگیهای جوانه زنی گندم رقم الوند درشرایط تنش رطوبت بود بدین منظور ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار درازمایشگاه فیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا انجام گرفت فاکتورها شامل پرایمینگ بذر درپنج سطح سولفات روی ۱و۲و۳ گرم درلیتر اب اب معمولی شاهد عدم پرایم تنش رطوبت دردو سطح ۰و۸-بار و درسه تکرار بود صفات مورد بررسی درازمایش عبارت بودند ازدرصد جوانه زنی سرعت جوانه زنی طول و وزن ترریشه چه و ساقه چه و نسبت طول ساقه چه بطول ریشه چه نتایج مشخص نمود که اثرتنش رطوبت برروی صفات مورد بررسی معنی دار شد و تنش رطوبت سبب کاهش همه صفات اندازه گیری شده به استثنای نسبت طول ریشه چه به ساقه چه گردید و نسبت طول ریشه چه به ساقه چه دراثرتنش رطوبت افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.