مقاله اثر ترکیب کود بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ترکیب کود بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در اهواز دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ترکیب کود بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ترکیب کود بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ترکیب کود بیولوژیک و شیمیایی نیتروژن و تراکم بوته بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در اهواز :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
کودهای بیولوژیک از جمله نهاده های طبیعی هستند که می توانند به عنوان مکمل یا جایگزین کودهای شیمیایی درکشاورزی پایدار به کار برده شوند. به منظور بررسی اثر اختلاط کودهای بیولوژیکی و شیمیایی نیتروژن بر عملکرد کیفی وویژگی های مورفولوژیکی ذرت سیلویی در شرایط آب و هوایی اهواز، در تابستان سال ۰۹ ، به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام شد. فاکتور اصلی تیمار کودی با ۳ سطح F – + 1 شیمیایی ۹۲ ارگانیک ۹ F – 3 % شیمیایی ۱۹۹ % + ارگانیک ۱۹۹ F کود شیمیایی ۵۷ % + کود ارگانیک ۱۹۹ %. فاکتور فرعی تیمار تراکم -در ۳ سطح ۱ D- 59999 بوته در هکتار ۲ D- 09999 بوته در هکتار ۳ D- 119999 بوته در هکتار است. کود بیولوژیک مورد استفاده شامل نیتروکسین )ازتوباکترکورکوکوم و آزوسپریلیوم برازیلنس( به عنوان منبع تأمین نیتروژن بود. نتایج به دست آمدهنشان داد که تیمار اختلاط کودی ۳ F بیشترین عملکرد مورفولوژیکی را به خود اختصاص داد و کمترین مربوط به تیماراختلاط کودی ۱ F بود. همچنین تیمار کودی ۲ F بیشترین عملکرد کیفی را داشت. برای تراکم های مختلف اختلاف معنی داری از لحاظ صفات مورد بررسی دیده نشد. اثر متقابل کود و تراکم در جدول تجزیه واریانس برای تمام صفات کیفی ومورفولوژیکی معنی دار نشد ولی در آزمون دانکن معنی دار شد چون دانکن این توانایی را دارد که یک تیمار را در چند سطحبررسی کند. بنابراین می توان نتیجه گرفت که تیمارهای اختلاط کودی ) ۵۷ درصد اوره، ۱۹۹ درصد نیتروکسین( در مقایسه باتیمار شاهد )بدون کود شیمیایی و بیولوژیک( تأثیر بسزایی در افزایش عملکرد علوفه داشت و همچنین تراکم بوته تا حدمطلوب ) ۰۹۹۹۹ بوته در هکتار( باعث افزایش عملکرد و بیشتر از آن به علت رقابت و سایه اندازی باعث کاهش ماده خشک و عملکرد در این آزمایش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.