مقاله ارائه مدل تلفیقی DEA-SQ برای سنجش کارایی موسسات ارائه دهنده خدمات مطالعه موردی: آژانسهای مسافرتی شهرستان رشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه مدل تلفیقی DEA-SQ برای سنجش کارایی موسسات ارائه دهنده خدمات مطالعه موردی: آژانسهای مسافرتی شهرستان رشت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل تلفیقی DEA-SQ برای سنجش کارایی موسسات ارائه دهنده خدمات مطالعه موردی: آژانسهای مسافرتی شهرستان رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل تلفیقی DEA-SQ برای سنجش کارایی موسسات ارائه دهنده خدمات مطالعه موردی: آژانسهای مسافرتی شهرستان رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل تلفیقی DEA-SQ برای سنجش کارایی موسسات ارائه دهنده خدمات مطالعه موردی: آژانسهای مسافرتی شهرستان رشت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
از آنجا که آژانس ها یکی از ارکان صنعت گردشگری هستند، که خدمات گسترده ای به گردشگران ارائه می کنند لذا توسعه این نهاد خدماتی می تواند بر رشد و توسعه ی صنعت گردشگری کشور، نقش بسزایی داشته باشد. با توجه به اهمیت بنیادی آژانسها در صنعت گردشگری و از آنجایی که طبق بررسی های بعمل آمده ارزیابی دقیقی از نحوه کار آژانسهای گردشگری در استان گیلان صورت نگرفته است لزوم انجام تحقیقی از بعد کارایی احساس میشود تا بر مبنای پاسخ دادن به سوالاتی از جمله اینکه: چگونه مدل تحیل پوششی داده ها (DEA) ما در انتخاب بهترین روش برای ارائه خدمات بهتر با کیفیت بالاتر یاری کند؟ آیا می توان مدلی از DEA و SERVQUAL ، طراحی کرد تا بتوان تلفیق آنها را همچون ابزاری مناسب برای اندازه گیری عملکرد آژانسهای مسافرتی به کار برد؟ پیاده سازی مدل تلفیقی (DEA&SQ) در سازمان گردشگری چه نتایجی دارد؟ بتوانیم برنامه ریزی دقیق تری در راستای استفاده از منابع و به منظور دستیابی به خروجی های بیشتر داشته باشیم. از آنجایی که اکثر مدلهایی که در DEA توسعه یافته برای نهاد خدماتی از جمله آژانسها مسائل مربوط به عوامل کمی کارایی را در نظر می گیرند و از بعد کیفی به آن نمی نگرند به عبارت دیگر کیفیت خدمات (SQ) به عنوان خروجی نادیده انگاشته شده است. و از آنجایی که ارزیابی کیفیت خدمات ارائه شده در بخش خدمات اهمیت بالایی دارد لذا در این تحقیق قصد ما این است که در کنار کارایی سنتی با ورودی و خروجی های کمی در دسترس میزان کارایی را کاملا کمی محاسبه کرده و در قسمت بعدی آن کارایی را با خروجی کیفی SERVQUAL در نظر میگیریم. و در نهایت در نموداری نتایج مقایسه سنجش کارایی حاصل از این دو بعد آورده می شود. در این پژوهش، از تکنیک CCR پوششی خروجی محور، استفاده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.