مقاله بررسی مزیت نسبی محصولات باغی منتخب گردو، بادام، پسته در خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مزیت نسبی محصولات باغی منتخب گردو، بادام، پسته در خراسان رضوی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مزیت نسبی محصولات باغی منتخب گردو، بادام، پسته در خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مزیت نسبی محصولات باغی منتخب گردو، بادام، پسته در خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مزیت نسبی محصولات باغی منتخب گردو، بادام، پسته در خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
توجه به مزیت نسبی فعالیت های مختلف اقتصادی یکی از جنبه های مهم برنامه ریزی اقتصادی است. در این میان تعدادی از محصولات باغی به صورت خشکبار از نظر صادرات و درآمدزایی در میان سایر محصولات باغی از اهمیت ویژه ای برخورداراست. این مطالعه با هدف بررسی مزیت نسبی استان خراسان رضوی درتولید و صادرات سه محصول عمده باغی خشکبار شامل پسته، بادام، گردو که از نظر تولید و صادرات در استان جایگاه ویژه ای دارند، اجرا گردید. جهت تعیین مزیتنسبی تولید از شاخص SBC و DRC و مزیت نسبی صادرات نیز از شاخص RCA استفاده گردید. بخشی از اطلاعات مورد نیاز از طریق مصاحبه با کارشناسانمربوطه و عمده اطلاعات شامل هزینه های تولید و قیمت محصولات مورد بررسی از سازمان های ذیربط و همچنین پایگاه های اینترنتی تهیه گردید. نتایج نشان داد تمامیمحصولات مورد مطالعه دارای مزیت نسبی در تولید هستند. بر این اساس اولویت تولید در استان به ترتیب با محصولات پسته ، گردو و بادام است. از نظر مزیت نسبیبرای صادرات نیز از میان محصولات مذکور پسته دارای مزیت نسبی برای صادرات بود که مقادیر شاخص RCA برای این محصولات بزرگ تر از یک می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.