مقاله بررسی وضعیت آلودگی نیترات در محصول کاهو در شهر دزفول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت آلودگی نیترات در محصول کاهو در شهر دزفول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت آلودگی نیترات در محصول کاهو در شهر دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت آلودگی نیترات در محصول کاهو در شهر دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت آلودگی نیترات در محصول کاهو در شهر دزفول :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در سال های اخیر، نیترات موجود در محصولات غذایی از جمله سبزیجات و آب آشامیدنی و ارتباط آن با برخی بیماری ها از جمله سرطان دستگاه گوارش ،توجه زیادی را به خود معطوف داشته است. برخی از کشورها نیز حدود مجاز برای غلظت نیترات در گیاهان خوراکی مخصوصا سبزی ها را تعیین کرده اند. درایران تحقیقات انجام گرفته در این مورد بسیار اندک بوده و به دلیل بالا بودن مصرف سبزی ها در کشور ما، نیاز است این مسئله مورد توجه قرار گیرد. اینپژوهش با هدف تعیین میزان غلظت نیترات در کاهوی عرضه شده در میدان میوه و تره بار شهر دزفول صورت گرفت. نمونه های مورد نیاز از میدان میوه وتره بار در ماه های بهمن، اسفند و فروردین نی چهار مرحله جمع آوری و میزان نیترات در آن ها اندازه گیری گردید. نهایتا غلظت نیترات در نمونه های مورد مطالعه با استانداردهای اعلام شده مقایسه شد، نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها نشان داد، میزان نیترات در ۵۷ درصد نمونه های جمع آوری شده فراتر از حد مجاز می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.