مقاله بررسی واکنش متابولیت های ثانویه گیاه زعفران در پاسخ به برهمکنشانواع کود کمپوستو متانول در شرایط آب و هوایی استان گیلان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی واکنش متابولیت های ثانویه گیاه زعفران در پاسخ به برهمکنشانواع کود کمپوستو متانول در شرایط آب و هوایی استان گیلان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی واکنش متابولیت های ثانویه گیاه زعفران در پاسخ به برهمکنشانواع کود کمپوستو متانول در شرایط آب و هوایی استان گیلان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی واکنش متابولیت های ثانویه گیاه زعفران در پاسخ به برهمکنشانواع کود کمپوستو متانول در شرایط آب و هوایی استان گیلان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی واکنش متابولیت های ثانویه گیاه زعفران در پاسخ به برهمکنشانواع کود کمپوستو متانول در شرایط آب و هوایی استان گیلان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
کودهای آلی درکشاورزی پایدار به عنوان یک جایگزین برای کودهای شیمیایی مطرح هستند و سبب حاصلخیزی خاک و رشد گیاه می شوند.بنابراین انجام پژوهش در راستای بررسی اثر کودهای آلی بر گیاهان داروئی مهم نظیر زعفران امری ضروری است، به همین منظور آزمایشی درفصل زراعی ۱۳۹۰ شهرستان صومعه سرا از توابع استان گیلان به صورت آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرارانجام شد. فاکتورهای آزمایش شامل کود کمپوست در ۷ سطح عدم مصرف کود، ۵ تن در هکتار آزوکمپوست، ۱۰ تن درهکتار آزوکمپوست، ۵ تن در هکتار کمپوست، ۱۰ تن در هکتار کمپوست، ۵ تن در هکتار ورمی کمپوست و ۱۰ تن در هکتار ورمی کمپوست و همچنین متانول در دوسطح محلولپاشی و عدم محلولپاشی متانول بود. نتایج تجزیه واریانس حاکی از اختلاف بسیار معنی دار برای صفات مرتبط با متابولیت های ثانویهبود، همچنین نتایج نشان داد که بین اثرات متقابل انواع کمپوست و متانول نیز اختلاف معنی برای صفات آنتوسیانین، پراکسیداز، آلفاامیلاز وقندهای محلول وجود دارد به طوری که زعفران های تیمار شده از نظر مقدار آنتوسیانین و قند گلوکز نسبت به زعفران محلی و زعفران مشهد در بالاترین مقدار خود بود همچنین بررسی ها نشان که مصرف ۵ تن در هکتار کود کمپوست در عدم محلولپاشی متانول عملکردی بالغ بر ۵ تن در هکتار را برای گیاه زعفران حاصل نموده است. به طور کلی این تحقیق نشان داد که تیمارهای کودی نه تنها بر کمیت بلکه بر کیفیت زعفران تاثیرمعنی داری داشته اند به طوری که میزان قند گلوکز، آنتوسیانین و آنزیم آلفاامیلاز در زعفران های تحت تیمار کمپوست و متانول افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.