مقاله تاثیر آبیاری تکمیلی برمیزان قندهای محلول و نامحلول سه رقم گلرنگ Carthamus tinctorius پدیده ، گلدشت و ورامین ۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آبیاری تکمیلی برمیزان قندهای محلول و نامحلول سه رقم گلرنگ Carthamus tinctorius پدیده ، گلدشت و ورامین ۵ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آبیاری تکمیلی برمیزان قندهای محلول و نامحلول سه رقم گلرنگ Carthamus tinctorius پدیده ، گلدشت و ورامین ۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آبیاری تکمیلی برمیزان قندهای محلول و نامحلول سه رقم گلرنگ Carthamus tinctorius پدیده ، گلدشت و ورامین ۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آبیاری تکمیلی برمیزان قندهای محلول و نامحلول سه رقم گلرنگ Carthamus tinctorius پدیده ، گلدشت و ورامین ۵ :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
کشور ما ایران در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده و کمبود آب هرساله خسارتهای زیادی را به بار می اورد با کاهش شدید بارندگی در سالهای اخیر و به تبع ان کم ابی ،لازم است ارقامی از گیاهان که به خشکی متحمل تر باشند شناسایی گردد. به همین منظور مطالعه ای باهدف بررسی تاثیر آبیاری تکمیلی و ارقام مختلف گیاه گلرنگ بر میزان قندهای محلول و نامحلول پژوهشی در سال زراعی ۱۳۳۱ تا ۱۳۳۱درمزرعه تحقیقات کشاورزی خرم آباد به صورت اسپلیت پلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار به اجرا درآمد. فاکتور اصلی شامل زمان آبیاری تکمیلی در ۴ سطح شاهد یا بدون آبیاری I1 ، مرحله تکمه دهی I2 ، مرحله گلدهی I3 و مرحله پر شدن دانه I4 و عامل دوم شامل ۳رقم گلرنگ پدیده : V1 ، گلدشت : V2 : و ورامین ۲۳۵ V3 می باشد صفات مورد بررسی قندهای محلول ونامحلول می باشند . نتایج تحقیقات ما حاکی از انست که قند محلول برگ در مرحله پرشدن دانه نسبت به سه مرحله ی دیگر آبیاری تکمیلی ماکزیمم افزایش را نشاد داده است و قند نامحلول در مرحله بدون آبیاری و مرحله تکمه دهی بیشترین میزان را داشته است ولی در مجموع قند محلول برگ در تیمار I4V2 آبیاری در مرحله ی پرشدن دانه و رقم گلدشت و قند نامحلول در تیمار I2V2 آبیاری در مرحله تکمه دهی و رقم گلدشت ماکزیمم افزایش را نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.