مقاله پلت کردن پوستهی شلتوک برنج، راهی موثر جهت افزایش ارزش حرارتی آن در واحد حجم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پلت کردن پوستهی شلتوک برنج، راهی موثر جهت افزایش ارزش حرارتی آن در واحد حجم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پلت کردن پوستهی شلتوک برنج، راهی موثر جهت افزایش ارزش حرارتی آن در واحد حجم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پلت کردن پوستهی شلتوک برنج، راهی موثر جهت افزایش ارزش حرارتی آن در واحد حجم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پلت کردن پوستهی شلتوک برنج، راهی موثر جهت افزایش ارزش حرارتی آن در واحد حجم :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مواد زیست توده به عنوان سوخت خنثی تلقی میشوند پوسته ی شلتوک برنج ازپسماندهای مهم زیست توده است که برغم ارزش حرارتی آن به دلیل دانسیته ی پایین و فقرمواد غذایی اتلاف می گردد پلت کردن ازراه های موثردرافزایش دانسیته است دراین پژوهش اثرتیمارهای مختلف برتولید پلت ازپوسته شلتوک جهت افزایش مقدار ارزش حرارتی آن درواحد حجم بررسی شد براساس چگالی حجمی تیمارهای مناسب ارزش حرارتی پوسته ی پلت شده درواحد حجم برای تیمارهای مناسب تعیین و با حالت پلت نشده مقایسه گردید ارزش حرارتی پوسته شلتوک باپلت نمودن آن از۱/۱ گیگاژول برمتر مکعب به ۱۲ گیگاژول برمترمکعب افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.