مقاله اثر سرعت هم زدن بر استخراج آنیلین از محلول آبی با استفاده از غشاء مایع توده ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سرعت هم زدن بر استخراج آنیلین از محلول آبی با استفاده از غشاء مایع توده ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سرعت هم زدن بر استخراج آنیلین از محلول آبی با استفاده از غشاء مایع توده ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سرعت هم زدن بر استخراج آنیلین از محلول آبی با استفاده از غشاء مایع توده ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سرعت هم زدن بر استخراج آنیلین از محلول آبی با استفاده از غشاء مایع توده ای :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
امروزه استفاده گسترده از مواد شیمیایی در صنعت، باعث گردیده است که بسیاری از املاح سمی بوسیله پسماند حاصل از این صنایع به محیط زیست و حتی آب آشامیدنی نفوذ یابد که اثرات بسیار مخربی نیز در پی دارد . در نتیجه محققین و متخصصانمحیط زیست همواره به دنبال روشی کم مصرف، با بازدهی و خاصیت انتخابگری بالا جهت حذف مقادیر کم این املاح در پساب صنایع مختلف بوده اند .در این راستا سیستم های غشایی که دارای مولفه های فوق می باشند در مقایسه با دیگر فن آوریهایجداسازی، جایگاه ویژه ای در صنعت جداسازی پیدا نموده اند که پیشرفت چشمگیری نیز در این زمینه داشته اند. از جمله میتوان به ایجاد غشاء مایع که از لحاظ انتخابگری نسبت به غشاهای دیگر دارای کارایی بیشتری می باشد اشاره کرد که در سه نوع غشاهای امولسیونی ، توده ای و پایه ای وجود دارد. در مقاله ی حاضر اثر هم زدن محلول ها بر جداسازی آنیلین از محلول آبی با استفاده از سیستم غشاء مایع توده ای مورد بررسی قرار گرفته است و مشخص گردید که همواره با افزایش سرعت همزدن در این سیستم سرعت جداسازی افزایش می یابد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.