مقاله تحلیل چند معیاره و چند رده ای شبکه های حمل و نقل با استفاده از مدل های Mixed GEV : مبانی نظری و متدلوژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل چند معیاره و چند رده ای شبکه های حمل و نقل با استفاده از مدل های Mixed GEV : مبانی نظری و متدلوژی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل چند معیاره و چند رده ای شبکه های حمل و نقل با استفاده از مدل های Mixed GEV : مبانی نظری و متدلوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل چند معیاره و چند رده ای شبکه های حمل و نقل با استفاده از مدل های Mixed GEV : مبانی نظری و متدلوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل چند معیاره و چند رده ای شبکه های حمل و نقل با استفاده از مدل های Mixed GEV : مبانی نظری و متدلوژی :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
بسیاری از مطالعات در زمینه ی برنامه ریزی حمل و نقل به هر چه واقع بینانه تر ساختن مدلسازی رفتار اختصاص یافته است. مسأله ی مدلسازی انتخاب مسیر نیز از قاعده ی فوق مستثنی نبودهاست. دقت و کارایی بسیاری از تصمیمات گرفته شده در زمینه ی طراحی و توسعه ی شبکه های حمل و نقل، قیمت گذاری مسیر و اتخاذ دیگر سیاستهای مرتبط با مدیریت عرضه یا تقاضا در گروی دقت در پیش بینی الگوی تعادلی ترافیک در شبکه است. به همین جهت توسعه ی مدلهای تخصیص ترافیک تعمیم یافته تر، دقیقتر و با حساسیت بیشتر در سالهای اخیر در ادبیات حمل و نقل مورد توجه بودهاست. این پژوهش به معرفی و توسعه ی مبانی نظری یک رویکرد جدید در تخصیص ترافیک با هدف افزایش دقت، حساسیت و سیاست پذیری در پیش بینی الگوی ترافیک شبکه های حمل ونقل در نتیجه ی بهره گیری از فرضیات رفتاری سالمتر در مدلسازی رفتار انتخاب مسیر اختصاص خواهد یافت. رویکرد پیشنهادی شامل تخصیص ترافیک چندمعیاره (چندمتغیره) و چندردهای و با استفاده از مدلهای مقدار حدی تعمیم یافته ی مخلوط خواهد بود. چهارچوب نظریِ متدولوژی پیشنهادی با جزئیات شرح داده شده و مدل بر روی شبکه های آزمایشی نیز مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین مقایسهای نیز بین رویکرد پیشنهادی با مدل سنتی تک متغیره و تکردهایِ قطعی صورت گرفته که حاکی از تفاوت قابل توجهی میان نتایج دو روش است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.