مقاله بررسی امکان ساخت فراورده های مرکب ازپسماندپوست میوه گردو بادام و قندق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان ساخت فراورده های مرکب ازپسماندپوست میوه گردو بادام و قندق دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان ساخت فراورده های مرکب ازپسماندپوست میوه گردو بادام و قندق  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان ساخت فراورده های مرکب ازپسماندپوست میوه گردو بادام و قندق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان ساخت فراورده های مرکب ازپسماندپوست میوه گردو بادام و قندق :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
تقاضا برای چوب درصنعت محصولات جنگلی درحال افزایش است اما تولید چوبهای صنعتی ازجنگلهای طبیعی درحال کاهش است کاهش درمنابع جنگلی درکشورهای درحال توسعه به علت کاهش سطح جنگلهای صنعتی برای کاربردهای دیگر نظیر محلهای تفریحی و تفرجگاه است همچنین فشارقابل توجهی درنتیجه افزایش جمعیت و محلهای کاربرد جدید به روی منابع جنگلی موجود حاکم است که نتیجه این ها نیاز به جایگزینی چوب است پسماندهای باغی مواد جایگزین بسیارخوبی برای چوب میباشند برای اینکه آنها فراوان و با قابلیت دسترسی بالا می باشند تولید گردو درایران درسال ۱۳۸۷ ۳۷۹۰۰۰ تن و همچنین تولید بادام درسال ۸۷ ۱۲۵۰۰۰ تن بوده که با این مقادیر دررتبه سوم جهان برای هردوی این محصولات قرار دارد تولید فندق درایران درسال ۸۷ ۱۵۰۰۰ تن بوده که بااین مقدار دررتبه پنجم جهان قرار دارد طبق بررسی انجام شده امکان استفاده ازپوست میوه گردو و بادام بصورت مخلوط مساوی به میزان ۲۰درصد درلایه مغزی تخته خرده چوب حاصل ازخرده چوبهای جنگلی و چسب اوره فرمالدهید وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.