مقاله عوامل موثربردمای کانوپی گندم درشرایط دیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله عوامل موثربردمای کانوپی گندم درشرایط دیم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله عوامل موثربردمای کانوپی گندم درشرایط دیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عوامل موثربردمای کانوپی گندم درشرایط دیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله عوامل موثربردمای کانوپی گندم درشرایط دیم :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور تعیین عوامل موثربردمای کانوپی گندم ازمایشی درسال زراعی ۹۰-۹۱ درقالب طرح لاتیس مربع ۱۰×۱۰ با ۹۶لاین پیشرفته به همراه چهارشاهد دردو تکرار درشرایط دمایی درمزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زنجان انجام گرفت صفات مورد ارزیابی عبارت بودند ازدمای کانوپی سرعت از دست دادن آب ازبرگهای بریده RWL محتوای نسبی اب برگ RWC سرعت فتوسنتز سرعت تعرق کارایی مصرف اب فتوسنتزی WUEp هدایت مزوفیلی کارایی کربوکسیلاسیون و غلظت کربن دی اکسید زیرروزنه ای برای حذف اثرصفات غیرموثر یا کم تاثیر برروی دمای کانوپی ازتجزیه رگرسیون گام به گام استفاده شد نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام نشان داد که دربین صفات مورد بررسی هدایت مزوفیلی تنها صفات تاثیر گذار بردمای کانوپی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.