مقاله اثر مقادیر و منابع مختلف پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی پنبه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مقادیر و منابع مختلف پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی پنبه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مقادیر و منابع مختلف پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی پنبه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مقادیر و منابع مختلف پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مقادیر و منابع مختلف پتاسیم بر عملکرد کمی و کیفی پنبه :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
پتاسیم یکی ازعناصر ضروری برای رشد گیاهان می باشد و ازنظر فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ازمهمترین کاتیون ها درگیاهان محسوب میشود بدین منظور بررسی اثرات و مقادیر ومنابع مختلف پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی پنبه درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه زابل با ۴تیمار کودی درسه تکرار درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی اجرا گردید پس ازمراحل کاشت وداشت هرکدام ازکرت ها بصورت جداگانه برداشت و محاسبه عملکرد محصول صورت گرفت و نتیجه مورد تجزیه و تحلیل آماری قرارگرفت که نتایج حاصل از تجریه واریانس نشانگر آن است که بین تیمارها اختلاف معنی دار وجود ندارد ولی با مقایسه میانگین ها به روش دانکن بین تیمارها درسطح ۵درصد اختلاف مشاهده گردید بطوریکه بیشترین عملکرد مربوط به تیمار ۴ یعنی مصرف ازت فسفر پتاسیم ازمنبع کلرور پتاسیم و ریزمغذی ها براساس ازمون خاک و کمترین عملکرد مربوط به تیمار شاهد یعنی مصرف ازت و فسفربراساس ازمون خاک و ۲۴۸۴ کیلوگرم درهکتار درکلاس B می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.