مقاله بررسی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باکتریهای پروبیوتیک در محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده و فعالی هستند که با استقرار دربخشهای مختلف بدن اساسا روده به تعداد مناسب و با فعالیت زیستی خود موجب حفظ توازن فلور میکروبی روده میان میکروارگانیسم های سودمند و زیانبخش شده که دربردارنده خواص سلامت بخش برای میزبان هستند باکتریهای پروبیوتیک علاوه براینکه دارای خاصیت ضدمیکروبی میب اشند ودرپیشگیری ازابتلا به بسیاری ازبیماریها ازجمله التهابات روده ای عفونت ها کنترل کلسترول خون و تقویت سیستم ایمنی بدن کاربرد دارند وبه عنوان عوامل ایجاد کننده عطرطعم و مزه نیز مورد استفاده قرارمیگیرند که محصولات لبنی بهترین حاملهای باکتریهای پروبیوتیک محسوب میشوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.