مقاله بررسی Invitro و Invivoاثرات ۱- آلفا آنتی تریپسین موجود در دانه سویا و کنجاله سویا بر روی فعالیت آنزیم تریپسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی Invitro و Invivoاثرات ۱- آلفا آنتی تریپسین موجود در دانه سویا و کنجاله سویا بر روی فعالیت آنزیم تریپسین دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی Invitro و Invivoاثرات ۱- آلفا آنتی تریپسین موجود در دانه سویا و کنجاله سویا بر روی فعالیت آنزیم تریپسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی Invitro و Invivoاثرات ۱- آلفا آنتی تریپسین موجود در دانه سویا و کنجاله سویا بر روی فعالیت آنزیم تریپسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی Invitro و Invivoاثرات ۱- آلفا آنتی تریپسین موجود در دانه سویا و کنجاله سویا بر روی فعالیت آنزیم تریپسین :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه در صنعت پرورش دام و طیور دانه و کنجاله سویا به علت دارا بودن مقادیر بالایی از پروتئینها بطور گستردهای استفاده میشوند ولی بهعلت وجود ترکیبات ضد تغذیهای، بویژه ۱- آلفا آنتی تریپسین در این دانه، محققین را به این فکر واداشته است که آیا در پی فرایند روغن کشی از دانهسویا ۱- آلفا آنتی تریپسین در کنجاله آن باقی مانده است یا ساختار آن تخریب شده است. از اینرو در این مطالعه به دنبال پاسخ مناسب برای اینسوال هستیم. در این مطالعه ابتدا پروتئینهای گلبولار دانه سویا و کنجاله سویا استحصال، سپس ظرفیت مهاری تریپسین این عصارهها اندازهگیری شد همچنین با استفاده از الکتروفورزSDS-Page,تنوع پروتئینی این عصارهها با یکدیگر مقایسه شدند. در ادامه آزمایشیinvivo به صورت طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۸ حیوان در هر تیمار بر روی ۲۴ سر خرگوش ۴۰ روزه اجرا شد. تیمارهای آزمایشی دارای مواد خوراکی و مغذی یکسان بودند اما منبع تامین پروتئین در آنها متفاوت بود که شامل ۱ جیره حاوی دانه سویا ۲ جیره حاوی کنجاله سویا و ۳ جیره کنترل که از پودر ماهی جهت تأمین پروتئین جیره استفاده شد. نتایج حاصل از تستTIC نشان دهنده وجود مقادیر بالایی از ۱- آلفا آنتی تریپسین در دانه وکنجاله سویا بوده، همچنین وجود باندهای مشابه در الکتروفورز عصارههای دانه و کنجاله سویا بیانگر این مطلب است که در طی فرآیند روغن کشی مقادیر بالایی از ۱- آلفا آنتی تریپسین بدون تخریب باقی مانده است. نتایج حاصل از مطالعاتInvivo نشان میدهد که در تیمارهای تغذیه شده با دانه سویا و کنجاله سویا کاهش رشد معنیداری نسبت به گروه کنترل داشتهاند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.