مقاله تأثیر اسیدسالیسیلیک برعناصر ماکرو و میکرو برگ ذرت علوفه ای ZEA MAYS L. تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر اسیدسالیسیلیک برعناصر ماکرو و میکرو برگ ذرت علوفه ای ZEA MAYS L. تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر اسیدسالیسیلیک برعناصر ماکرو و میکرو برگ ذرت علوفه ای ZEA MAYS L. تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر اسیدسالیسیلیک برعناصر ماکرو و میکرو برگ ذرت علوفه ای ZEA MAYS L. تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر اسیدسالیسیلیک برعناصر ماکرو و میکرو برگ ذرت علوفه ای ZEA MAYS L. تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
بمنظور برسی تاثیر اسید سالسیلیکSA بر عناصر ماکرو و میکرو اندام هوایی ذرت علوفه ای تحت تنش شوریNaCl آزمایشی به صورت فاکتوریل با طرح کاملاً تصادفی با ۲ تیمار تیمار شوری در دو سطح ۰ و ۱۲ mMتیمار اسیدسالیسیلیک در دو سطح ۱ و ۲mM و ۳ تکرار در دانشگاه علوم و تحقیقات فارس انجام شد. نتایج نشان داد که شوری موجب کاهش معنیدار اکثر پارامترها و افزایش معنی دار سدیم در برگ ذرت علوفه ای نسبت به شاهد گردید. مصرف غلظتهای اسیدسالیسیلیک به همراه شوری موجب افزایش مقدار عناصر اندازه گیری شده کاهش یافتهتوسط تنش شوری و کاهش سدیم افزایش یافته شد. بنظر می رسد اسیدسالیسیلیک در غلظت کمترmM 1نسبت بهغلظت بیشترmM 2موثرتر واقع شده است. نتایج نشان می دهد که اسیدسالیسیلیک می تواند با کاهش معنی دار سدیم و افزایش معنی دار دیگر پارامتر های مفید کاهش یافته اندام هوایی ذرت، موجب کاهش اثرات مضر تنش شوری و بهبود رشد و نمو گیاه گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.