مقاله بررسی اثرات استفاده از آبهای شور و کاربرد زئولیت بر برخی خواص گیاه اسفناج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات استفاده از آبهای شور و کاربرد زئولیت بر برخی خواص گیاه اسفناج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات استفاده از آبهای شور و کاربرد زئولیت بر برخی خواص گیاه اسفناج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات استفاده از آبهای شور و کاربرد زئولیت بر برخی خواص گیاه اسفناج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات استفاده از آبهای شور و کاربرد زئولیت بر برخی خواص گیاه اسفناج :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
ازآنجایی که شوری رشدونمو گیاه را تحت تاثیر قرارمیدهد و این مساله تهدیدی برای تامین امنیت غذاییدرکشاورزی پایدار به شمار می اید پژوهشی به منظور بررسی تاثیر شوری بربرخی صفات گیاه اسفناج مانند وزن تروخشک اندام هوایی وزن تروخشک ریشه محتوی نبسبی آب برگ درقالب ازمایش فاکتوریل با سه سطح شوری اب ۲و۴و۶ds/m ازنمکهای NaCl ، CaCl2 ، Ca NO3 2 NaNO3 و دوسطح زئولیت و ۰و۱۰درصد درسه تکرار اجرا گردید شوری باعث کاهش معنی دار کلیه صفات فوق گردید زئولیت باعث افزایش غیرمعنیدار وزن تروخشک اندام هوایی و ریشه و افزایش بسیارمعنی دار آب برگ گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.