مقاله بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی بر صفات تولیدی توده گاومیش استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی بر صفات تولیدی توده گاومیش استان خوزستان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی بر صفات تولیدی توده گاومیش استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی بر صفات تولیدی توده گاومیش استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی بر صفات تولیدی توده گاومیش استان خوزستان :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق از تعداد ۱۱۳۱۵ رکورد در استان خوزستان که طی ۱۵ سال۱۳۷۳-۱۳۸۸ توسط جهاد کشاورزی استان خوزستان جمع آوری شده بود، به منظور بررسی اثر عوامل محیطی و ژنتیکی صفات تولیدی استفاده شد . با استفاده از مدل خطی اثر عوامل محیطی ثبت شده برروی این صفاتشامل اثرات ثابت گله – عوامل ثابت مؤثر بر سال- ماه زایش و دوره شیردهی مورد ارزیابی قرار گرفت. با استفاده از رویه GLM نرمافزارSAS عوامل ثابت مؤثر بر میزان تولید شیر و چربی شناسایی شد. اثر عوامل گله- سال – ماه زایش بر میزان تولید شیر و درصد چربی معنیدار بود۰/۰۱ P < و اثر عامل دوره شیردهی فقط بر میزان تولید شیر معنی دار ۰/ بود ۰۱ P < . میانگین و انحراف معیار ۱۱۳۱۵ رکورد تولید شیر و درصد چربی به ۱۱۱/ ترتیب ۰۰ ± ۱۰۱/۵۵ کیلوگرم و ۰/۷۷ ± ۵/۰۱ درصد به دست آمد. پارامترهای ژنتیکی، به روش حداکثر درست نمایی محدود شده با الگوریتم بی نیاز از مشتق گیری DFREML برآورد شدند. تجزیه و تحلیل دادهها به صورت یک متغیره و با استفاده از یک مدل ساده حیوانیانجام شد. بر اساس آنالیز رکوردهای شیر دوره های شیردهی ۱ تا ۵ وراثت پذیری شیر ۳۰۵ روز برابر ۰/ با ۷۵ بود. نتایج نیز نشان داد که واریانسمحیط دائمی سهم کوچکی از واریانس کل را داشت و تکرار پذیری صفت ۰ بود. / مزبور ۰۷۵ بر اساس نتایج به دست آمده، واریانس ژنتیکی افزایشی برابر ۱۱۳ و / با ۷۷ واریانس محیطی دائمی برابر ۵۱ و / با ۵۷ واریانس محیطی موقت برابر با ۱۱۵۰۵ بود. برای صفت درصد چربی ۳۰۵ روز آنالیز مشابه انجام شد که وراثت و تکرار پذیری آن نزدیک به صفر بود که نشان میدهد واریانس محیطی موقت سهم بزرگی از واریانس کل فنوتیپی را به خود اختصاص داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.