مقاله بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی ۲۲ رقم گندم نان در ارتباط با امنیت غذایی و توسعه پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی ۲۲ رقم گندم نان در ارتباط با امنیت غذایی و توسعه پایدار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی ۲۲ رقم گندم نان در ارتباط با امنیت غذایی و توسعه پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی ۲۲ رقم گندم نان در ارتباط با امنیت غذایی و توسعه پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر میزان پروتئین دانه در بروز خواص کیفی ۲۲ رقم گندم نان در ارتباط با امنیت غذایی و توسعه پایدار :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رشد روز افزون جمعیت و کاهش زمینهای قابل کشت از مهمترین چالشهایی هستند که جامعه جهانی برای دستیابی به کشاورزی پایدار و امنیت غذایی با آن روبرو است. برای دستیابی به غذای کافی و حفظ منابع طبیعی استفاده از روشهای جدید و کارآمد ضروری است. بدین منظور فناوریهایی مورد نیاز هستندکه قابلیت تولید مواد غذایی با ویژگی برتر را داشته باشند. در این تحقیق سعی بر این است که با استفاده از روشهای غیر مستقیم به منظور ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت نانوایی به عنوان معیارهایی برای تخمین ارزش نانوایی گندم، در شناسایی ارقام مطلوب بهره برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.