مقاله بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – گلوکونات کلسیم برعمرپس ازبرداشت توت فرنگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – گلوکونات کلسیم برعمرپس ازبرداشت توت فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – گلوکونات کلسیم برعمرپس ازبرداشت توت فرنگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – گلوکونات کلسیم برعمرپس ازبرداشت توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوشش کیتوزان – گلوکونات کلسیم برعمرپس ازبرداشت توت فرنگی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
توت فرنگی یکی ازمحصولاتی است که سریع فاسد شده و ضایعات فراوانی دربردارد بنابراین برخی تیمارها برای افزیاش عمرمحصول و حفظ کیفیت توت فرنگی مورد استفاده قرارمیگرد که پوشش های خوراکی یکی ازآنهاست این تحقیق به منظور حفظ کیفیت و افزایش عمر نگهداری پس ازبرداشت آن با استفاده ازغلظت های مختلف کیتوزان و گلوکونات کلسیم به عنوان پوشش میوه درقالب طرح کاملا تصادفی با ۸تیمار و درسه تکرار انجام شد تیمارهای ازمایش شامل T1 کیتوزان ۲درصد t2 گلوکونات کلسیم ۲درصد T3 کیتوزان ۲درصد + گلوکونات کلسیم ۱درصد T4 کیتوزان ۲درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t5 کیتوزان ۱/۵% +گلوکونات کلسیم ۰/۵درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t6 کیتوزان ۰/۵درصد +گلوکونات کلسیم ۱/۵درصد +عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر t7 گلوکونات کلسیم ۲درصد + عصاره مریم گلی ۱ میلی لیتر و t8 شاهد بدون پوشش بود صفاتی ازقبیل کاهش وزن تغییرات رنگ و سفتی بافت میوه موردبررسی قرارگرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.