مقاله تامین آبزیان و نقش آن در تقویت پدافند غیر عامل و کمک به بخشی از امنیت غذایی کشور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تامین آبزیان و نقش آن در تقویت پدافند غیر عامل و کمک به بخشی از امنیت غذایی کشور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تامین آبزیان و نقش آن در تقویت پدافند غیر عامل و کمک به بخشی از امنیت غذایی کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تامین آبزیان و نقش آن در تقویت پدافند غیر عامل و کمک به بخشی از امنیت غذایی کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تامین آبزیان و نقش آن در تقویت پدافند غیر عامل و کمک به بخشی از امنیت غذایی کشور :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امنیت غذایی می تواند به پدافند غیر عامل کمک نموده ومیزان ریسک را تا حدود زیادی کاهش دهد. میزان مصرف سرانه گوشت مرغ با ۳۲ کیلوگرم بیشتراز گوشت قرمز با ۵۳۲۱ کیلوگرم در سال و هر دو بیشتر از گوشت ماهی با ۸ کیلوگرم می باشد. وضعیت میزان امنیت غذایی در کشور با استفاده از روش کمی سازیعددی بررسی شده است. در وضعیت عالی میزان دامنه در ۳+ قرار داشته که به معنی تامین آبزیان در سطح نیاز و کشش مصرف جامعه می باشد. در وضعیت نبود امنیت غذایی ۳ طبقه بندی شده است. نتایج نشان می دهد که فاصله زیادی بین مصرف جهانی آبزیان با میزان مصرف جهانی در ایران وجود دارد. میزان مصرف جهانی – آبزیان ۵۸۲۱ کیلوگرم و ایران ۸۲۱ کیلوگرم می باشد لذا هر نفر ایرانی نسبت به میانگین جهانی با ۵۱ کیلوگرم کمتر قرار دارد. اما برای گوشت قرمز این میزان به میزان مصرف جهانی بیشتر بوده و میزان مصرف جهانی ۸ کیلوگرم و میزان مصرف ایران ۵۳۲۱ کیلوگرم گرم می باشد که قابل قبول است. همچنین میزان مصرف گوشت مرغ تقریبا دو برابر میزان مصرف مرغ در جهان است لذا در این دو موضوع کشور ما در وضعیت مناسبی است اما در زمینه آبزیان نیازمند برنامه ریزی برای رسیدن به تولید در سطح مناسب تر می باشد. بر اساس سه سناریو تعریف شده میزان تولید در سناریو ادامه روند موجود ۸۲۱ کیلوگرم و در سناریو ۳ با ۵۲۱ کیلوگرم ارتقاء به ۵۱ کیلوگرم و در سناریو ۲ با ۵۳ کیلوگرم ۲۲۱ کیلوگرم برای هر نفر ایرانی میزان مصرف سرانه قابل ارتقاء می باشد. در این خصوص در صورت تحقق سناریو ۵، تعداد ۵۵۲ هزار نفر شغل و در سناریو ۳ تعداد ۳۶۲ هزار نفر شغل ایجاد می شود. لذا با توجه به این موضوع ضریب امنیت غذایی نیز از وضع موجود که ۱ در نظر گرفته شده در ۳ سناریو ارتقاء یافته و به ۵+ و ۳+ خواهد رسید. امنیت غذایی معقوله ای است که به کمک پدافند غیر عامل در کشور آمده و در صورت بروز مشکلات می تواند به پدافند غیر عامل کمک نماید. جهت ایجاد امنیت غذایی بیشتر در کشور نیاز به سرمایه گذاری بیشتری می باشد و لذا جهت رسیدن به این کار نیاز است برنامه ریزی دقیقی برای توسعه آبزیان در کشور انجام شود. در صورت رسیدن به امنیت غذایی مناسب و بالاتر بودن میزان تولید نسبت به نیاز کشور می توان تولید مازاد را به سایر کشورهای دیگر صادر نمود و با این کار به کسب درآمدهای ارزی برای کشور کمک کرد. تهیه برنامه توسعه تولید مواد پروتئینی در کشور بخصوص آبزیان که دارای پتانسیلهای توسعه می باشد می تواند این اهداف را تحقق بخشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.