مقاله اثر مهارکنندگی عصاره های گیاه مورد و زنجفیل برروی باکتریهای گرم مثبت با نگاهی بر میزان قند کل و پلی فنل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مهارکنندگی عصاره های گیاه مورد و زنجفیل برروی باکتریهای گرم مثبت با نگاهی بر میزان قند کل و پلی فنل دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مهارکنندگی عصاره های گیاه مورد و زنجفیل برروی باکتریهای گرم مثبت با نگاهی بر میزان قند کل و پلی فنل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مهارکنندگی عصاره های گیاه مورد و زنجفیل برروی باکتریهای گرم مثبت با نگاهی بر میزان قند کل و پلی فنل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مهارکنندگی عصاره های گیاه مورد و زنجفیل برروی باکتریهای گرم مثبت با نگاهی بر میزان قند کل و پلی فنل :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
از دهه ۱۹۵۰ باکتری های بیماری زای متعدد به آنتی بیوتیک ها مقاومت نشان دادند که این مقاومت هم چنان در حال گسترش است. بنابر این بهره گیری از داروهای گیاهی برای دست یابی به ترکیبات جدید جهت غلبه بر مقاومت باکتری ها مورد بررسی قرار گرفت. یکی از این گیاهان زنجفیل و دیگری مورد است. هدف از این مطالعه، بررسی اثر مهارکنندگی عصاره الکلی گیاهان مورد و زنجفیل بر باکتری های گرم مثبت باسیلوس سرئوس، استافیلوکوک اورئوس و لیستریا می باشد. عصاره های ۷۰ % از مورد و زنجفیل ساخته شد. خاصیت ضد باکتری عصاره الکلی این گیاهان ابتدا به روش پانچ گذاری در محیط پلیت آگار غنی شده بررسی شد و حداقل غلظت مهارکننده و حداقل غلظت کشنده با استفاده از درصد غلظت های مختلف عصاره تعیین شد. اثر مهارکنندگی عصاره زنجفیل برروی باکتریها (حداقل ۱۲ میلیمتر)گزارش شد، بهترین اثر مهارکنندگی زنجفیل خشک برای باکتری استافیلوکوک اورئوس و کمترین اثر مربوط به باکتری لیستریا می باشد و موثرترین مقدار عصاره زنجفیل خشک در پانچ ۴۲/۶ میلی گرم با هاله ۱۵/۸ میلیمتر در مورد باکتریهای استافیلوکوک اورئوس باسیلوس سرئوس گزارش شد. گیاه مورد حتی در غلظت های زیر ۱۰ میلی گرم برای هر سه باکتری اثر مهارکنندگی دارد. بیشترین اثر مهارکنندگی برای باکتری استافیلوکوک اورئوس و کمترین اثر مربوط به باسیلوس سرئوس گزارش شد. دربررسی میزان حضور آنتی اکسیدان ها(پلی فنل) عصاره گیاه مورد با درصد در مقابل ۰۶ درصد زنجفیل دارای مواد موثره بالاتری بود در حالی که قند کل آنها برابر گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.