مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در توده های بومی خربزه و طالبی ایران در پاسخ به آلوده قارچ عامل پژمردگی آوندیFusarium oxysporum f. sp. melonis race1.2


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در توده های بومی خربزه و طالبی ایران در پاسخ به آلوده قارچ عامل پژمردگی آوندیFusarium oxysporum f. sp. melonis race1.2 دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در توده های بومی خربزه و طالبی ایران در پاسخ به آلوده قارچ عامل پژمردگی آوندیFusarium oxysporum f. sp. melonis race1.2  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در توده های بومی خربزه و طالبی ایران در پاسخ به آلوده قارچ عامل پژمردگی آوندیFusarium oxysporum f. sp. melonis race1.2،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فعالیت آنزیم پراکسیداز در توده های بومی خربزه و طالبی ایران در پاسخ به آلوده قارچ عامل پژمردگی آوندیFusarium oxysporum f. sp. melonis race1.2 :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
طالبی و خربزهCucumis melo L. یکی از محصولات مهم و با ارزش است که متعلق به تیره کدوسانانCucurbitaceae م یباشد. کشت این محصول در بسیاری از نقاط دنیا در نواحی معتدل و گرم به طور گسترده به منظور مصرف تازه خوری و تهیه دسر رایج است. منشاء طالبی و خربزه راایران و یا آفریقا معرفی نموده اند [ ۱۴ ]. بر اساس آمار سال ۲۰۱۰ ، ایران از نظر تولید خربزه و طالبی پس از کشورهای چین، ترکیه و آمریکا با تولید ۱/۱درصد از کل تولید دنیا، رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است [ ۶]. بیماری پژمردگی فوزاریومی که به آن پژمردگی آوندی هم اطلاق می گردد ، یک بیماری محدود کننده کشت طالبی و خربزه در مقیاس جهانی و همچنین در داخل کشور است که در سالهای همه گیری تا صد درصد محصول را از بین برده و تجارت پرسود حاکم بر این محصول و بذر آنرا به مخاطره می اندازد. نژاد های فعال این بیماری در کشور نژاد های یک ویک- دو هستند [ ۲,۱۷ ]. گیاهان در برابر حمله بیمارگرها و سایر صدمات از طریق فعال سازی طیف وسیعی از مکانیسم های تدافعی مانع از فعالیت وانتشار آن ها می شوند [ ۱۰ ]. تولید انواع اکسیژن فعال یکی از نخستین واکنش های سلولی است که به دنبال شناسایی بیمارگر انجام می گیرد. این ترکیبات همانند آنیون سوپراکسید و پراکسید هیدروژن فرایندهای بیوشیمیایی عمومی هستند که بین تمام گیاهان طبیعی مشترکند [ ۱۸ ]. تولید پراکسید هیدروژن خاصیت ضد میکروبی مستقیم داشته مانع از جوانه زنی اسپور شمار زیادی از بیمارگرهای قارچی شده و همچنین در تشکیل رادیکال های فنوکسیل طی پلیمریزاسیون فنل در دیواره سلول گیاهی مشارکت دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.