مقاله مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی با برخی روشهای مرسوم در انتخاب ژنومی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی با برخی روشهای مرسوم در انتخاب ژنومی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی با برخی روشهای مرسوم در انتخاب ژنومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی با برخی روشهای مرسوم در انتخاب ژنومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی با برخی روشهای مرسوم در انتخاب ژنومی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
تداوم صحت (ضریب تابعیت صحت بر روی نسل) ارزیابیهای ژنومی از این دیدگاه دارای اهمیت است که مشخص میکند پس از چند نسل نیاز به دوباره برآورد اثر نشانگرها است، چون این امر نیاز به جمعآوری رکوردهای فنوتیپی داشته و در نتیجه هزینهبر است. هدف از این تحقیق مقایسه تداوم صحت ارزشهای اصلاحی ژنومی پیشبینی شده با روش بهترین پیشبینی نااریب خطی کروموزومی Chromosomal Best Linear Unbiased Prediction (ChrBLUP) با روشهای BLUP و بیزی در ارزیابی ژنومی بود. جهت این امر تعداد کروموزومها و نشانگرها به ترتیب ۱۰ و ۱۰۰۰۰ عدد در نظر گرفتهشد و ژنهای کنترل کننده صفت دارای سه وضعیت ۵۰ ، ۵۰۰ و ۵۰۰۰ عدد بودند. همچنین صفت مورد نظر برای ۵۰۰ حیوان به عنوان جمعیت مرجع با صحت ارزیابی سنتی ۰/۹۵۱ شبیهسازی شد. نتایج نشان دادند در صورت کنترل صفت توسط تعداد کمی ژن ( ۵۰ عدد)، روشهای بیزی دارای صحت و تداوم صحت زیادتری (به دلیل در نظر گرفتن ناهمگنی واریانس برای هر نشانگر و مکانیابی صحیحتر ژنها) نسبت به روشهای BLUP بودند و با افزایش تعداد ژنها این تفاوتها کاهش یافت. اما زمانیکه صفت در کنترل تعداد زیادی ژن بود ( ۵۰۰۰ عدد) روش ChrBLUP با افزایش صحت ارزیابیهای ژنومی نسبت به دیگر روشها (به دلیل در نظر گرفتن ناهمگنی واریانس نشانگرها در هر کروموزم) و نداشتن تفاوت معنیدار در تداوم صحت، روش بهینه تشخیص داده شد. با توجه به اینکه اکثر صفات مهم اقتصادی در صنعت دامپروری توسط تعداد زیادی ژن کنترل میشود، استفاده از روش بهترین پیش بینی نااریب خطی کروموزمی جهت پیش بینی ارزشهای اصلاحی ژنومی این گونه صفات پیشنهاد میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.