مقاله مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
آنزیم لیکیناز تولید شده توسط ژن دستکاری شده ۲LicBM یک بتا ۱ و ۳ ، ۱ و ۴ گلوکاناز مقاوم به حرارت از باکتری Clostridium thermocellum است که با شکستن بتاگلوکان به گلوکز باعث تجزیه دیواره سلولی قار چها و ایجاد اثر ضد قارچی می شود. بیان موقت ژن ۲LicBM با واسطه اگروباکتریوم (اگرواینفیلتریشن) امکان تظاهر این ژن را در مدت کوتاه درگیاه لوبیا فراهم می کند. در این مطالعه پروتئین تولید شده به این روش، بعد ازسه روز تظاهر موقت ژن ۲LicBM در بر گهای سالم گیاه لوبیا استخراج شده و اثر ضد قارچی آن با بتاگلوکاناز تولید شده در باکتری (Ecoli DH5 alpha) که با روش استخراج پروتئین ترشحی بدست آمده مقایسه گردید. پروتئین تولید شده در گیاه مانع رشد قارچ Fusarium.spp شد اما پروتئین تولید شده در باکتری اثر ضد قارچی نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.