مقاله در مورد سقف کاذب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد سقف کاذب دارای ۴۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد سقف کاذب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد سقف کاذب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد سقف کاذب :

مقدمه
سقف کاذب
رشته ای ا ز معماری داخلی ساختمان است که برای پوشش سقف اصلی (زیر سقف) بکار میرود. از پیشینه این رشته اطلاعات موثقی در دست نیست.معلوم نیست اولین کسانی که از سقف کاذب استفاده کرده اند چه قدر از کاربردهای مختلف این حرفه آگاهی داشتند اما سقف کاذب در زمانی کوتاه جای خود را در صنعت ساختمان پیدا کرد.
سقف کاذب می تواند بصورت گچی –چوبی –فلزات رنگین- پی وی سی – شیشه ای – آهنی – ورق های فلزی روکش دار – آلومینیومی – کامپوزیت و غیره نصب شود که در هر صورت قابلیت اجراء به صورت واحد و با با هم را داراست.

حضور سقف کاذب در ساختمان دغدغه پوشش و مخفی نگه داشتن عوامل زیر سقف را از بین می برد که یکی از ویژگیهای این رشته ساختمانی نیز هست.
سقف کاذب در مواردی که ذکر می شود قابلیت خود را بروز می دهد:عبور تاسیسات- آکوستیک کردن- دکوراتیو- سبک کردن ساختمان در برجها- هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت- نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و;.
پوشش مهمترین کارکرد سقف کاذب است، بعد از آن دکوراتیو و رنگ آمیزی و نورپردازی قرار می گیرند.

سقف کاذب همپای رشته های مختلف ساختمانی و صنایع دیگر رشد کرده و به پویایی رسیده است. جزو صنایع فلزی وساخت و ساز است که در ساختمان کاربرد دارد. صنعت نوین ساختمان به خوبی این رشته را به خدمت گرفته و از آن بهره می گیرد. تولید انبوه آن هم مقرون به صرفه است که خود این مسئله برای مهندسان ساختمان اهمیت زیادی دارد.
طراحان سقف کاذب هم با انعطاف پذیری متریال سقف کاذب آشنایی دارند. آنها از اشکال مختلف محصولات مطلعند و این آشنایی به آنها کمک می کند نقشه های بهتری طرح کنند. نقشه هایی که موقع اجرا هم به همان زیبایی روی کاغذ باشند!

سقف کاذب
طراحی این رشته از صنعت ساختمان به تخصص خاصی نیاز دارد. طراح باید ویژگی های همه سازه ها را به خوبی بشناسد. با انواع سقف کاذب آشنایی داشته باشد و نوع کاربردی آنها را در موقعیت های مختلف درک کند تا درهنگام اجراء تئوری آن یا طراحی بکار گیرد.
موقعیت ها میتواند اینها با شد: رطوبت- دما – اکوستیک – نور پردازی- دکوراتیو – آب و هوای منطقه ای و مقرون به صرفه بودن. یک نوع طراحی هم مختص تولید کنندگان است که ازنظر اجرا سریع و آسان آن مورد توجه قرار می گیرد.

نصب سریع و آسان سقف کاذب یکی از مواردی است که تولیدکنندگان در ساخت و ساز آن کوشش و رقابت می کنند. طراحان تولید هم تمامی این موارد را در نظر می گیرند و متریالی ابداع می کنند که که همه ویژگی های مورد نظر کارفرما و عواملی که بعد از سقف کاذب با آن سر و کار دارند را تامین کند. مثل تکنیسینهای تاسییات (برقکار،لوله کش، تهویه;)

نصب آسان سقف کاذب به عواملی بستگی دارد که بدین قرار است: سبکی متریال_ انتخاب زوایایی که براحتی سقف مورد نظر اجرا شود_انتخاب متریالی که زوایای پوشش را تامین کند و به راحتی در کنار هم جفت و جور شود_ با سهولت آویزان کردن سقف و مهار آن از سقف اصلی_تولید سازه هایی با اندازه های مختلف.
در انتخاب طرح و اجزاء آن همفکری نزد

یک بین مجری سقف کاذب و معمار طراح باید وجود داشته باشد

نصب نبشی تراز

اتصال آویز به سقف اصلی

اجرای شبکه سازه

قرار دادن تایلها درون شبکه
سقف کاذب
سازه های سقف کاذب در اختیار تولید کننده است. و به صورت انبوه تولید می شود. امکان تولید کلان آن هم همیشه میسر است. تولید کنندگان این صنف رقابت چشمگیری در طراحی، تولید وعرضه مقرون به صرفه آن با هم دارند.
دوام، استحکام، سبکی، قابلیت رنگ پذیری مناسب و آبکاری، مقاوم در برابر خوردگی (اسید، زنگ زدگی و;)، انعطاف پذیری، قابلیت برش کاری (قیچی،اره و;)، قابلیت خم کاری و دیگر موارد، همگی عواملی برای رقابت بین تولید کنندگان هستند.

زیرسازی سقف کاذب
زیرسازی برای نگه داشتن سقف کاذب است. به یک مجموعه از سازه هایی گفته می شود که در کنار هم و با اتصال به هم اسکلتی را به وجود می آورند که سقف کاذب (سازه های سقف کاذب) بر روی آن متصل می شود که خود این اتصال ممکن است به گونه های مختلفی صورت گیرد.
وظیفه اصلی زیرسازی نگه داشتن سازه های سقف کاذب به سقف اصلی است. این نگه داشتن به صورت افقی، عمودی، زاویه دار و قوسی است.

زیرسازی تمامی سقف کاذبها در مواردی با هم مشترک است و در واقع می توان گفت همان عواملی هستند که رقابت بین تولیدکنندگان را به وجود می آورند.
دو گونه زیرسازی وجود دارد:یکی برای سقفهای آویزانی و دیگری ثابت.
روش اتصال زیرسازی از سقف اصلی به سقف کاذب به صورت دو خط عمود برهم باید باشد و در موارد خاص به صورت زاویه دار می تواند باشد ۵

زیر سازی در سقف کاذب
مهمترین بخش اجراء سقف کاذب زیر سازی آن می باشد. که تمامی عملیات برآورد اولیه، مهار متریال پوششی سقف کاذب، آریش چراغها (نور پردازی) و مهار کردن دیگر عوامل الکتریکی و الکترونیکی، نحوه و چگونگی عبور تاسیسات اصلی ساختمان از پشت سقف کاذب، اختلاف سطح و دکوراتیوبودن پوششی اصلی در نوع و ابعاد اجرایی زیر سازی تاثیر گذار است.
تمامی عوامل نامبرده یک به یک ویا بطورجمعی این تاثیر را باعث می شود. موارد ذکر شده برای طراحی سقف کاذب اهمیت خاصی دارد، چرا که از هر کدام از حالات می توان به خوبی در طرح اجرایی استفاده چشمگیری داشت.

نوع زیرسازی می تواند پروفیل آهنی، پروفیلهای رول فرم شده از جنس گالوانیزه و آویزها (تسمه ای ویامفتول) ودر بعضی مواقع چوب هم باشد.
نوع جغرافیا منطقه اجرایی (دما، میزان رطوبت و;) در انتخاب زیر سازی و تهویه درست پشت سقف کاذب و اتصال خوب به سقف اصلی ساختمان مهمترین بخش این بحث است.
اتصال زیر سازی به سقف اصلی ساختمان به چند روش انجام می گیرد. زیر سازی اگر پروفیل آهن با شد به خود اسکلت ساختمان جوش می شود ولی اگر سقف کاذب آویزانی باشد. به وسیله تسمه یا مفتول با روش پیچ و رولپلاک و یا میخ فولادی که به وسیله تفنگ مخصوص این کار شلیک می شود انجام می گیرد (در مورد پروفیل های رول فرم شده هم همینطور).

چید مان زیر سازی و نوع آریش آن همانطور که در ابتداء عنوان شد بستگی به ابعاد متریال پوششی و متعلقات تحمیلی به سقف کاذب دارد (چراغ، بلند گو، اعلام حریق،;.) ودر مواردی هم در اختلاف سطح و شکستها.
اتصال متریال پوششی سقف کاذب به زیر سازی به چند صورت امکان پذیر است : پیچ، پرچ و در سقف های آویزانی (دامپا، لوکسآلون;) بصورت نگهداشتن درسازه مختص به خود سقف مورد نظر ست انجام می گردد.
نقشه اجرایی زیر سازی سقف کاذب در مورد هر نوع از سقف کاذب متفاوت است، اما نقاط مشترکی در تمامی زیر سازی ها وجود دارد.

معمولا” طراح سقف کاذب متریال پوششی را در یک پلان مشخص ارائه میدهد ودر نقشه جزء تر به چند برش عرضی ویا طولی از همان پلان اکتفا می کند، البته در این برشها مقاطع سازه ها کاملا” مشخص می شود. ولی نقشه اجرایی زیرسازی از طرف مهندس طراح ارئه نمی شود.
این بخش را خود مجری به عهده می گیرد، بدین صورت که نسبت به طرح اولیه که فقط پلان وبرشهای در طول وعرض است. زیرسازی را انجام می دهد که همانطور در ابتدا عرض شد بر حسب سازه های غیر سقف کاذب (چراغ،دریچه کانال،;.) و شکسته ها و اختلاف سطح و یا در مواردی شیب اجراء می گردد.

در کل هدف از زیرسازی سقف کاذب نگهداشتن سازه های پوششی سقف کاذب در زیر سقف اصلی ساختمان است با رعایت کردن استانداردهای اجرایی سقف کاذب مورد نظرو موارد اجراء شده در ساختمان (تاسیسات، دیوارهای جدا کننده، دکوراتیو، و کارهای ابتکاری در ساختمان) است.
سقف کاذب
اجراء و یا نصب سقف کاذب
مهمترین قسمت سقف کاذب نصب آن است. طراحی و تولید سازه های سقف وزیرسازی آن و همچنین طراحی جهت اجراء برای بدست آوردن زوایای مختلف همگی پیش در آمد این صنعت است ودر مقام تولید قرار می گیرند.۷

ولی اجراء این تولیدات جلوه و زیبایی این رشته ساختمانی را بخوبی نشان میدهد. نصب سقف کاذب به تنهایی خود پتانسیلی را می طلبد که در تولید به نحوی دیگری این نیاز دیده می شود.
در اجراء نیروی درونی افراد متخصص به کار اجراء شده روح می بخشد که خود این موضوع جای بحث طولانی دارد.اجراء و نصابی سقف کاذب را هر فرد فنی ویا بقولی هر آچاربدستی می تواند انجام دهد. ولی کمتر کسی سراغ اینکار میآید و یا در آن باقی می ماند و تامل می کند

.
دقت – ظرافت – هوشیاری – تجسم خلاق – ابتکار – سرعت – و; عواملی است که در فرد نصاب بخوبی دیده می شود. و فرد مورد نظر آنرا در درون خود شکوفا میکند. خصوصیات هر فرد که در شغلی فنی کار میکند به طور محسوسی با شرایط روحی و روانی آن حرفه عجین می شود. که هر دو یعنی هم فرد و هم شغل بر همدیگر تاثیر میگذارند و بخوبی این مسئله نمایان است.
مزیت استفاده از سقف کاذب در ساختمان

اجرای صحیح سقف کاذب در ساختمانها می تواند به میزان قابل توجهی مصرف سوخت را کاهش دهد. سقف کاذب با حذف بخشی از فضای مورد سرمایش و گرمایش میزان مصرف انرژی را که برای این منظور به کار می رود، کاهش می دهد. سقف کاذب در طبقات فوقانی می تواند از انتقال حرارت بین فضای داخلی و فضای خارج ساختمان بکاهد. استفاده از عایقهای حرارتی در سقفهای کاذب و اجرای صحیح و بدون درز اینگونه سقفها تبادل حرارتی را کاهش می دهد.

مهمترین دلایل استفاده از سیستم سقف کاذب را می‌توان به ترتیب زیر برشمرد:
الف: ایجاد رویه‌ای برای پوشش قسمت زیرین سقف ساختمان
ب: ایجاد فضایی برای جاسازی تأسیسات و تجهیزات سبک وزن
پ: بهبود عایقبندی صوتی و یا حرارتی سقف هر طبقه از ساختمان
ج: ایجاد سقفی کوتاه‌تر برای فضاهای داخلی ساختمان
د:زیبائی و استحکام فوق العاده سقفهای کاذب P.V.C
انواع سقف کاذب

در مورد تاریخچه دامپا کمی صحبت کنم. حدود چهل سال پیش یک مهندس سوئدی در دانمارک کار میکرد که کار ایزوله کردن خانه ها ی را به عهده داشت که برای اجاره میساختند. و تمام سعی این بود که این خانه ها سبک – ارزان- سریع ساخته شود. برای سقف کاذب آن طرحی ارائه شد که چند سال بعد در ۱۹۶۸ جایزه بهترین طراحی داخلی را ربود (درست سی و هفت سال پیش) اسم این طرح دامپا ۱۰ بود که امروزه هنوز ما در ایران دست از سرش بر نمی داریم. بله دامپا

اینگونه متولد شد. و از همه بد تر ماندگار شد. اسم دامپا از ترکیب دو کلمه دانمارکی درست شده است به این صورت تلفظ میشده است دامپ اوف. که معنی آن می شود بیصدا البته به زبان دانمارکی. بهر حال دامپا اسم کارخانه تولید کننده شده و در حال حاضر یکی از بزرگترین سازنده های انواع سقف کاذب است که در تمامی دنیا نمایندگی دارد. و از معتبر ترین تولید کنندها نیز می باشد.

شرکت های که دامپا تولید می کنند:
/ شرکت دورال
/ شرکت لمبه
/ شرکت لمبه کاران زرین
/ شرکت پارت نیک صنعت
/ شرکت بیصدا ۹
/;;;..
تولید کنند های دیگری نیز هستند که فقط مشغول تولید دامپا هستند مثل تولید کنندهای درمشهد و یزد (همین دو مورد) و دیگر اینکه کسانی هم تولید می کنند که بی نام نشان هستند و فقط به نام شخص معروف هستند نه شرکت ثبتی که معمولا” هم نا مرغوب تولید دارند.
به نظر من دامپا بعد از گذشت نزدیک به چهل سال از طراحی آن هنوز بهترین است (البته در ایران) خود شرکت دامپا تولیداتی کار آمد تر دارد که در حال حاضر تمامی تولید کنند های سقف کاذب بر روی آن فعالیت می کنند. نوعی از سقف کاذب است که مملکت ما هم وارد شده و تولید کشور چین است.

این سقف کاذب به تایل معروف است. که سال ها قبل شرکت دورال (که نماینده دامپا نیز بود) این نوع را تولید میکرد. در این سقف کاذب خود تایل آلومینیومی است و نگهدارنده آن گالوانیزه و زیرسازی آن هم همینطور (گالوانیزه). تایل بصورت پانچ شده نیز تولید می شود و در اندازه های سی در سی ویا شصت در شصت سانتی متر، زیرسازی هم بصورت پنهان کار میشود (در این نوع سقف کاذب نگهدارنده تایل دیده نمی شود).

در کل سقف کاذب زیبای است و درمکان های مختلف ساختمان قابلیت اجراء را دارد.
منوی محصولات
سقف کاذب تایل آلومینیومی
سقف کاذب آکوستیک مینرال
سقف کاذب تایل گچی
ساندویچ پانل
سقف کاذب گریلیوم

سقف کاذب دامپا آلومینیومی
ساندویچ پانل دکوراتیو
سقف کاذب پایپی آلومینیومی
سقف کاذب پره ای
سقف کاذب لوکسالون آلومینیومی
سقف کاذب باکسی آلومینیومی
نمای کامپوزیت
سقف کاذب PVC

سقف کاذب ۹ تکه
سقف کاذب دامپا آلومینیومی
سقف کاذب دامپا آلومینیومی

وزن حدود ۳ کیلو گرم در هر متر مربع – متعلقات زیر سازی از جنس گالوانیزه و آلومینیوم رنگی – رنگ آمیزی با تکنولوژی رباتیک بصورت پودری و کوره ای – تولید شده از ورق آلومینیوم مخصوص به ضخامت ۰/۵ میلی متر- با قابلیت بازتاب نور آفتاب تا نود درصد- نصب سریع و آسان با اتصالات باز شو

– دسترسی آسان به تاسیسات پشت سقف – کیفیت و تنوع رنگ بندی و شکل ظاهری – عایق صدا و جاذب اصوات مزاحم محیطی – مقاوم در برابر رطوبت و بخار آب مستقیم – پیاده سازی و نصب مجدد توسط افراد غیر فنی – مقاوم در برابر آتش سوزی و عدم گسترش حریق – با رنگ مخصوص آنتی باکتریال (ضد باکتری) – اطمینان از سلامت و ایمنی سقف در طول زمان بهره برداری

سقف کاذب تایل آلومینیومی
سقفی
ساندویچ پانل صنعتی سقفی
ساخته شده از ورق گالوانیزه رنگی ۰/۵ میلیمتر – با فوم پلی یورتان – با قابلیت تحمل بار – عایق در برابر صدا – سبکی وزن و مقاوم در برابر زلزله – عایق در برابر رطوبت – عایق در برابر سرما و گرما – مقاومت بسیار بالا در برابر حریق – نصب آسان و سریع – قابل شستشو و بهداشتی

ساندویچ پانل دیواری
تولید شده از ورق گالوانیزه رنگی به ضخامت ۰/۵ میلیمتر و فوم پلی یورتان
دارای خصوصیات: تحمل بار – عایق صدا – سبکی وزن و مقاوم در برابر زلزله – عایق در برابر رطوبت – عایق در برابر سرما و گرما و جلوگیری از هدر رفتن حرارت ساختمان در زمستان و برودت ساختمان در تابستان – مقاومت بسیار بالا در برابر حریق – نصب سریع و آسان – قابل شستشو و بهداشتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.