مقاله بررسی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی تحت تأثیرمتیل جاسمونات و سالسیلیک اسید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی تحت تأثیرمتیل جاسمونات و سالسیلیک اسید دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی تحت تأثیرمتیل جاسمونات و سالسیلیک اسید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی تحت تأثیرمتیل جاسمونات و سالسیلیک اسید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی کالوس کنگرفرنگی تحت تأثیرمتیل جاسمونات و سالسیلیک اسید :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
امروزه رژیم غذایی نامناسب و استرس های زندگی شهرنشینی سبب بسیاری از بیمار یها و ناهنجاری های سلامت است. رادیکال های آزاد ناشی از تغذیه نامناسب و فشارهای روحی در بدن انسان سبب غیر طبیعی شدن بسیار از پروس ههای بیوشیمیایی بدن شده که با بیمار یهای متفاوتی همراه است. در این حالت نقش و فشارهای روحی در بدن انسان سبب غیر طبیعی شدن بسیار از پروس ههای بیوشیمیایی بدن شده که با بیمار یهای متفاوتی همراه است. در این حالت نقش است، از جمله گیاهانی است که امروزه مورد توجه خاصی واقع شده است. در این تحقیق سعی شده است که با استفاده از ترکیبات القاء کننده استرس همانند متیل جاسمونات و اسیدسالیسیلیک در شرایط درون شیشه ایی تغییرات ترکیبات آنتی اکسیدانی از جمله فنل کل، فلاونوئید کل و درصد مهار رادیکال آزاد در عصاره کالوس کنگرفرنگی مورد مطالعه قرار گیرد. به همین منظور کالو سهای کنگرفرنگی در محیط کشت جامد MS با اسیدسالیسیلیک و متیل جاسمونات با غلظت های ۲۰۰،۱۰۰،۵۰،۲۵،۰ میکرومولار به صورت جداگانه تیمار شدند و پس از گذشت ۲۸ روز محتوای فنلی، فلاونوئیدی و آنتی اکسیدانتی آن ها با هم مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که اعمال تیمارهای اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات افزایش معن یداری بر میزان ترکیبات پلی فنلی و آنتی اکسیدانی گذاشته به طوری که در هر ۲ نوع تیمار بیشترین مقدار فنل در غلظت M 200 و فلاونوئید در غلظت M 100 مشاهده گردید. همچنین با بررسی مقدار درصدمهار رادیکالهای آزاد توسط عصاره متانولی تهیه شده از ۰/۵ گرم بافت تازه کالو س ، بیشترین درصدمهار در تیمار سالیسیلیک اسید در غلظت M 100 و در متیل جاسمونات در غلظت M 200 مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.