مقاله بررسی تاثیر فیبر هویچ بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر فیبر هویچ بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از سطح پاسخ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر فیبر هویچ بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر فیبر هویچ بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر فیبر هویچ بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از سطح پاسخ :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
فیبر فواید تغذیهای و فیزیکولوژیکی خاصی دارد. این مواد دارای اثر سودمندی روی کاهش کلسترول خون بوده و سبب کاهش بیماریهای قلبی، عروقی و نارساییهای روده بخصوص سرطان روده بزرگ میگردد. ماست یک فرآورده لبنی تخمیری است که در سراسر جهان مورد توجه می باشد. در چند سال اخیر، با بکارگیری باکتری های پروبیوتیک، محصولی به نام ماست پروبیوتیک تولید شده که به عنوان یک ماده غذایی سلامتی بخش و فراویژه (فراسودمند) شناخته شده است. حضور باکتریهای پروبیوتیک در ماست ارزش فیزیولوژیکی و تغذیه ای محصول نهایی را دو چندان می کند. هدف از این تحقیق افزایش قابلیت زنده مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازیی در ماست میوهای زردآلو با استفاده از فیبر هویج میباشد. میزان فیبر بر اساس روش سطح پاسخ به مقدار صفر، ۰/۷۵ و ۱/۵ درصد به شیر ماست سازی افزوده شد. نمونه ها به مدت ۲۰ روز در یخچال با دمای ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شده و در فواصل زمانی ۲ ، ۱۱ و ۲۰ روز تعداد پروبیوتیکها با استفاده از محیط کشت MRS حاوی ونکومایسین شمارش گردید. نتایج نشان داد که با افزایش مقدار فیبر هویج در ماست زردآلو، قابلیت زیستی لاکتوباسیلوس کازیی بطور معنیداری افزایش یافت۰۵ p< .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.