مقاله بررسی برخی متابولیتهای برون سلولی قارچ Mortierella alpine


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی متابولیتهای برون سلولی قارچ Mortierella alpine دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی متابولیتهای برون سلولی قارچ Mortierella alpine  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی متابولیتهای برون سلولی قارچ Mortierella alpine،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی متابولیتهای برون سلولی قارچ Mortierella alpine :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
دMortierella alpina از گونههای قارچی متعلق به رده Zigomycetes و راسته Mucorales میباشد. این قارچ از خاکهای مناطق معتدل استان اردبیل بدست آمده و دارای قابلیت تولید ترکیبات روغنی است. اسیدهای چرب دارای قابلیت ضد باکتریایی، ضد مالاریایی و ضد قارچی میباشند. در این بررسی قارچ در محیط PDB به مدت ۱۴ روز کشت واستخراج متابولیت های برون سلولی با استفاده از حلال اتیل استات انجام شد. به منظور شناسایی کیفی متابولیتها از GC-MS استفاده گردید. بررسی دقیق کرو ماتوگرام ها وجود بیش از پنجاه ترکیب متفاوت را نشان داد که از بین انها می توان ترکیبات روغنی و اسیدهای چرب از جمله: ،Neoisolongifolene ،Valerenol Palmitic (Heptadecanoic) acid و vulvic acid ،Myristic acid را نام برد. علاوه براین، سایر ترکیبات از جمله Anthraquinone ،Uvidin B Brevianamide A و Shyobunone،Piperidine در محیط کشت تولید شده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.