مقاله بررسی برخی ترکیبات آلی فرار Aspergillus ostianus


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی ترکیبات آلی فرار Aspergillus ostianus دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی ترکیبات آلی فرار Aspergillus ostianus  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی ترکیبات آلی فرار Aspergillus ostianus،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی ترکیبات آلی فرار Aspergillus ostianus :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
قارچها تولید کننده دامنه وسیعی از ترکیبات آلی فرار میباشند. الکلها، ترپنها، کتونها، استرها و سولفورها از ترکیبات رایج هستند. بسیاری از قارچها متابولیتهایی تولید می کنند که در نتایج رقابتی نقش دارند. GC-MS به علت دارا بودن قابلیت تفکیک بسیار قوی و حساس ، اغلب برای تعیین کیفیت متابولیتهای ثانویه استفاده می شود. در این بررسی قارچ Aspergillus ostianus درمحیط PDB کشت و استخراج متابولیتها با استفاده از حلال اتیل استات: اسیدفرمیک ( ۵:۵ ) انجام شد. کیفیت متابولیتهای تولید شده با استفاده از روش کروماتوگرافی با لایه ی نازک TLC و GC-MS موردآزمایش قرار گرفت. حلال تانک استفاده شده در TLC شامل تولوئن: اتیل استات: اسید فرمیک ( ۱:۴:۵ ) بود. با مشاهده صفحات TLC در UV چندین ترکیب مشاهده گردید. با بررسی نتایج حاصل از ،GC-MS مشخص شد ترکیباتی از جمله Linoleic acid ،Octanoic Acid ،Tridecane ،Heptadecane ،Caprolacta Squalene و Metformin ،Myristic acid ،Palmitic acid ،Oleic acid در محیط کشت تولید شده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.