مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانس خارمشک بر روی ساکارومایسس سروزیه در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانس خارمشک بر روی ساکارومایسس سروزیه در شرایط آزمایشگاهی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانس خارمشک بر روی ساکارومایسس سروزیه در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانس خارمشک بر روی ساکارومایسس سروزیه در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد قارچی اسانس خارمشک بر روی ساکارومایسس سروزیه در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
خارمشک با نام علمی Echinophora platyloba یکی از گیاهان علفی یکساله از خانواده چتریان است که در ارتفاعات رشد می کند . ۹ گونه از این گیاه کشورهای مختلف شناسایی شده است که فقط ۴ گونه آن در ایران وجود دارد که در بعضی از نواحی استان خراسان رضوی مخصوصا ارتفاعات تربت حیدریه به شکل خودرو رشد می کند. خارمشک در گذشته به شکل سنتی در فراورده های غذایی به عنوان طعم دهنده مورد استفاده قرار می گرفته که اثرات ضد میکروبی نیز داشته است. لذا این پژوهش به هدف بررسی اثر اسانس خارمشک به عنوان یک گیاه بومی بر مخمر ساکارومایسس سروزیه توسط روش میکروپلیت و دیسک دیفوژیون انجام شد. نتایج نشان داد که MIC این گیاه بر روی ساکارومایسس سروزیه ۰۱ میلی گرم بر میلی لیتر است و حتی در غلظت های بالاتر رشد میکروارگانیسم را به صفر می رساند. قطر هاله عدم رشد در ۴ غلظت مورد بررسی ۳۱۲ ،ml 25 ، ۱۲۵، ۶۲۵/mg به ترتیب ۱۴ ،۱۸ ، ۱۹ ، ۲۱ بود. لذا استفاده از اسانس این گیاه به عنوان یک عامل ضد مخمر در محصولات فساد پذیر توسط مخمرها به ویژه محصولات لبنی پشنهاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.