مقاله بررسی اثر اسانس موره Artemisia annua بر رشد باکتر یهای بیماری زای با منشأ غذایی با استفاده از آزمون حساسیت رقت در محیط مایع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسانس موره Artemisia annua بر رشد باکتر یهای بیماری زای با منشأ غذایی با استفاده از آزمون حساسیت رقت در محیط مایع دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسانس موره Artemisia annua بر رشد باکتر یهای بیماری زای با منشأ غذایی با استفاده از آزمون حساسیت رقت در محیط مایع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسانس موره Artemisia annua بر رشد باکتر یهای بیماری زای با منشأ غذایی با استفاده از آزمون حساسیت رقت در محیط مایع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسانس موره Artemisia annua بر رشد باکتر یهای بیماری زای با منشأ غذایی با استفاده از آزمون حساسیت رقت در محیط مایع :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
کاربرد اثرات ضدمیکروبی ترکیبات دارای منشا طبیعی بعنوان یکی از راهکارهای اصلی جهت کاستن مخاطرات ناشی از مصرف انواع نگهدارنده های سنتزی می باشد. در این تحقیق اثر ضد میکروبی اسانس گیاه موره (گندواش) بر روی نه میکروارگانیسم بیماری زای غذایی شامل Staphylococcus aureus Psudomonas aeruginosa ATCC 15442 ، Bacillus subtilis ATCC 6633 ، Escherichia coli o157 NTCC 12900 ، ATCC 6538 Candida ، Salmonella typhimurium PTCC 1609 ، Listeria monocytogenes PTCC 1165 ، Bacillus cereus PTCC 1247 Sacharomyces cervisie ATCC 16404 ، albicans ATCC 10231 بررسی شد و میزان کمترین غلظت بازدارنده MIC و کمترین غلظت کشنده MBC این اسانس تعیین گردید. برای این مننظور ابتدا به روش تقطیر با آب و با استفاده از دستگاه کلونجر اسانس گیری از گیاه مورد نظر انجام شد و آنالیز ترکیب شیمیایی آن با روش GC/MS صورت گرفت. برای بررسی اثر اسانس از روش سریالی میکرو براث دایلوشن استفاده گردید. بدین ترتیب اثر غلظت های مختلف اسانس در هشت سطح در دامنه ppm 25000 – 195 بر میکروارگانیسم های مذکور بررسی شد. در مورد باکتری ها در تعداد ۱۰۷ کمترین غلظت بازدارنده معادل ppm 781 برای باکتری اشرشیا کلی و کمترین غلظت کشنده معادل ppm 3125 برای باکتری لیستریا بود و در مورد مخمر در تعداد ۱۰۵ کمترین غلظت کشنده و کمترین غلظت بازدارنده مربوط به کاندیدا آلبیکنز، به ترتیب معادل ppm 1562 و ppm 3125 میباشد. کمترین اثر ضدمیکروبی اسانس مورد مطالعه علیه باکتریهای باسیلوس سرئوس و سودوموناس مییاشد. با توجه به نتایج موجود، از اسانس گیاه موره میتوان بجای نگهدارنده های سنتزی و پرخطر، در مواد غذایی استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.